مواد لازم

مواد لازم و آموزش فلافل با سویا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش فلافل با سویا

فلافل با سویا، یک نوع غذای سنتی اما جدید است که با استفاده از سویا به عنوان یکی از مواد اصلی، طعم و مزه‌ی جالبی به دستور فلافل می‌بخشد. این غذا با ترکیب نخود و سویا نه تنها طعمی خوشمزه دارد، بلکه از نظر ارزش غذایی هم بسیار مفید است.

برای درست کردن فلافل با سویا، ابتدا نخود را خوب شسته، سه بار در آب جوشانده و پوستش را جدا می‌کنیم. سویا را نیز شسته و یک بار می‌جوشانیم و بعد آن را آبکش می‌کنیم. سپس سیب زمینی را با کمی نمک می‌پزیم، پوستش را می‌گیریم و همراه با نخود و سویا دو بار در چرخ گوشت می‌چرخانیم. در مرحله‌ی دوم، سیر و جعفری را هم به مواد اضافه می‌کنیم. ادویه‌ها را به مخلوط می‌افزاییم و سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. بعد از آن، مایه را نیم ساعت در یخچال می‌گذاریم تا استراحت کند. در پایان، مایه را به شکل گلوله درآورده یا با دست به شکل دلخواه فرم می‌دهیم و در روغن داغ سرخ می‌کنیم.

مواد لازم مقدار
سیر ۴ حبه
سویا یک پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
جعفری ۲ قاشق سوپخوری (خرد شده)
زردچوبه به مقدار لازم
نخود دو و نیم پیمانه
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
سیب زمینی ۱ عدد (متوسط)
زعفران ۱ قاشق چایخوری (حل شده در آب)

آموزش فلافل با سویا

مرحله 1: آماده‌سازی نخود

نخود را خوب بشویید و سه بار در آب جوشانده و سپس آب آن را خالی کنید. پوست نخودها را به آرامی جدا کنید تا مخلوط فلافل لطیف و یکدستی داشته باشید. این مرحله ممکن است زمان‌بر باشد، اما نتیجه نهایی بسیار خوب خواهد بود.

مرحله 2: آماده‌سازی سویا

سویا را خوب بشویید و یک بار بجوشانید. بعد از جوشاندن، آن را در یک آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن کاملاً گرفته شود. این کار به سویا کمک می‌کند تا بهتر بپزد و نرم‌تر شود.

مرحله 3: تهیه مایه فلافل

سیب زمینی را پس از شستن، در آب و نمک بپزید. وقتی پخت، پوستش را جدا کنید و آن را به همراه با سویا و نخود دو بار در چرخ گوشت بیندازید. در دور دوم چرخ کردن، سیر و جعفری را هم به آن اضافه کنید تا عطر و طعم بهتری بگیرد.

“““html

را نیز به مخلوط اضافه کنید تا عطر و طعم خوبی به آن بدهید.

مرحله 4: اضافه کردن ادویه و تخم‌مرغ

بعد از اینکه مخلوط را چرخ کردید، ادویه‌های دلخواه خود مثل نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران را به مایه فلافل اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند. این کار باعث می‌شود فلافل‌ها موقع سرخ کردن، شکل خود را نگه دارند.

مرحله 5: استراحت دادن به مایه فلافل

مخلوطی که تهیه کرده‌اید را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند و عطر و طعم مواد به خوبی با هم ترکیب شود. این کار همچنین باعث می‌شود که فلافل‌ها هنگام سرخ کردن، شکل بهتری داشته باشند.

مرحله 6: سرخ کردن فلافل

اگر قالب مخصوص فلافل دارید، کمی آن را چرب کنید و مقداری از مایه را درون قالب بریزید و سپس در روغن داغ سرخ کنید. اگر قالب ندارید، با دستان خود مواد را به شکل گرد درآورید و در روغن داغ بگذارید. وقتی فلافل‌ها طلایی و ترد شدند، آن‌ها را از روغن بیرون بیاورید و روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود. در نهایت، برای صرف غذا آماده باشید!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا