مواد لازم

مواد لازم و آموزش فلافل در فر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش فلافل در فر

فلافل یکی از غذاهای خوشمزه و شناخته‌شده در سرتاسر جهان است که در کشورهای مختلف با دستورهای مختلفی تهیه می‌شود. معمولاً فلافل را در روغن زیاد سرخ می‌کنند، که باعث افزایش کالری آن می‌شود. اما ما در این مقاله طرز تهیه فلافل را به شما آموزش می‌دهیم که در فر پخته می‌شود و این روش باعث می‌شود تا فلافل سالم‌تر و کم‌کالری‌تر باشد. البته شیرینی و خوشمزگی فلافل سرخ شده بیشتر است، اما این روش برای کسانی که نمی‌توانند غذاهای سرخ کردنی یا پرکالری بخورند، مناسب است. برای یادگیری کامل این دستور آشپزی، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
نخود 2 پیمانه
پیاز 1 عدد متوسط
جعفری 3 قاشق غذاخوری
گشنیز 3 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
تخم گشنیز 1 قاشق غذاخوری
زیره 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
فلفل قرمز و پاپریکا به مقدار کافی

دستور پخت فلافل در فر

مرحله اول

برای شروع، نخودها را داخل یک کاسه با آب می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم به مدت 24 ساعت خیس بخورند. در این مدت بهتر است که هر چند وقت یک بار آب را عوض کنیم.

مرحله دوم

بعد از اینکه نخود خوب خیس خورده، آن را آبکشی کرده و در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم. سپس 2 پیمانه آب و کمی نمک به آن اضافه می‌کنیم و قابلمه را روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا نخودها بپزند.

مرحله سوم

وقتی که نخود پخته شد، آن را آبکشی کرده و داخل مخلوط کن می‌ریزیم. نکته مهم این است که نخودها نباید خیلی نرم و له شوند، فقط باید به حدی نرم شوند که قابل مخلوط شدن باشند.

مرحله چهارم

در این مرحله، پیاز و سیر را پوست کنده و به همراه جعفری، گشنیز، تخم گشنیز، زیره و کمی نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پاپریکا به مخلوط کن اضافه می‌کنیم و این مواد را با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله پنجم

نکتهٔ مهم در مورد مخلوط کردن مواد فلافل این است که نباید دکمهٔ مخلوط کن را به طور مداوم نگه داریم، زیرا این کار باعث می‌شود…

“““html

مایه فلافل باید کاملا نرم و یکنواخت شود. ولی باید دقت کنیم که این مایه خیلی بیش از حد نرم نشود.

مرحله ششم

اگر مایه فلافل بیش از حد نرم شود، فلافل‌ها هنگام سرخ شدن از هم جدا می‌شوند. وقتی که مایه فلافل آماده شد، آن را داخل یک ظرف مناسب می‌ریزیم و سپس کمی روغن زیتون به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

حالا مایه فلافل را به آرامی هم می‌زنیم تا روغن زیتون به خوبی با آن مخلوط شود و حالتی یکدست و چسبنده پیدا کند. سپس کمی از مایه فلافل را می‌چشیم و در صورت نیاز نمک و ادویه به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله، یک سینی فر را کمی روغن می‌زنیم و با استفاده از قالب فلافل‌زن، فلافل‌ها را قالب‌گیری کرده و به ترتیب در سینی می‌چینیم. اگر قالب نداشته باشیم، می‌توانیم با دست مایه فلافل را شکل بدهیم.

مرحله نهم

فر را 15 دقیقه قبل با دمای 200 درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا خوب گرم شود. بعد از اینکه فر به دمای مناسب رسید، سینی فلافل‌ها را داخل فر می‌گذاریم و به آنها اجازه می‌دهیم به مدت 10 دقیقه از یک سمت بپزند.

مرحله دهم

پس از گذشت این زمان، سینی فلافل‌ها را خارج کرده و آنها را برمی‌گردانیم. سپس دوباره سینی را به مدت 15 دقیقه دیگر داخل فر قرار می‌دهیم. حالا فلافل‌ها آماده هستند و می‌توانیم آنها را با مواد دلخواه سرو کنیم.

مواد لازم و آموزش فلافل در فر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا