مواد لازم

مواد لازم و آموزش فلافل گوشت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

نحوه تهیه فلافل گوشت

فلافل گوشت یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که معمولاً به عنوان فست فود مصرف می‌شود. این غذا با دستورهای متنوعی تهیه می‌شود. برای یادگیری مراحل کامل و دقیق تهیه فلافل گوشت، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نخود ۱۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
سیب زمینی ۱ عدد کوچک
فلفل دلمه ای سبز ¼ فلفل دلمه ای
جعفری ۱ کاسه کوچک
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار لازم
پودر سیر، پودر تخم گشنیز و زردچوبه به مقدار لازم

نحوه تهیه فلافل گوشت

مرحله اول

برای تهیه فلافل گوشت خوشمزه، ابتدا نخود را بشویید و در یک کاسه با آب قرار دهید. سپس بگذارید نخود به مدت ۲۴ ساعت توی آب بماند تا نرم شود و نفخ آن کمتر شود.

مرحله دوم

پس از گذشت این زمان، نخود را آبکشی کنید و داخل غذاساز بریزید. کمی میکس کنید تا نخود خرد شود. سپس سیب زمینی، فلفل دلمه‌ای، سیر و پیاز را درشت رنده کنید و به مخلوط اضافه کنید.

مرحله سوم

حالا مواد رنده شده را همراه با جعفری و ادویه‌هایی مثل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر تخم گشنیز و زردچوبه به غذاساز اضافه کنید و خوب میکس کنید تا همه مواد مخلوط و به شکل خمیر درآید.

مرحله چهارم

در این مرحله، مواد فلافل را به همراه گوشت چرخ کرده و بیکینگ پودر در یک کاسه بریزید و با دست به خوبی ورز دهید تا مواد کاملاً مخلوط شوند. سپس از مواد به اندازه یک نارنگی جدا کنید.

مرحله پنجم

فلافل‌ها را به شکل دلخواه فرم دهید و در یک سینی بچینید. سپس به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کنند. بعد از این زمان، فلافل‌ها را در مقداری روغن سرخ کنید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا