مواد لازم و آموزش فلفل دلمه پیتزایی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش فلفل دلمه پیتزایی
فلفل دلمه پیتزایی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در دنیا است که معمولاً به عنوان پیشغذا سرو میشود. برای آموزش تهیه این غذا، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فلفل دلمهای رنگی | ۳ عدد |
گوشت چرخکرده | ۵۰۰ گرم |
پوره گوجهفرنگی | ۱٫۵ لیوان |
سس کچاپ | ۱ لیوان |
زیتون سیاه | ۱۰ عدد |
سوسیس | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | ۱ لیوان |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پیاز | ۱ عدد |
روغن و زردچوبه | به مقدار کافی |
دستور پخت فلفل دلمهای پیتزایی
مرحله اول
برای درست کردن فلفل دلمهای پیتزایی، ابتدا پیاز را به صورت ریز خرد میکنیم. سپس آن را با کمی روغن در یک تابه میگذاریم تا کمی تفت بخورد و کاراملی شود. بعد، گوشت چرخکرده را به تابه اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، گوشت چرخکرده را به مدت ۱۰ دقیقه تفت میدهیم. سپس کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه میزنیم و یک دقیقه دیگر تفت میدهیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
مرحله سوم
حالا پوره گوجهفرنگی را به تابه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم با حرارت ملایم آب گ tomate کم شود و سس غلیظ به دست آید. در همین حین، فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
مرحله چهارم
یک ظرف مناسب برای فر انتخاب میکنیم و سس مارینارا را در کف ظرف به طور یکنواخت پخش میکنیم. سپس فلفل دلمهایها را از وسط نصف کرده و دانههای آن را خارج میکنیم و روی سس قرار میدهیم.
مرحله پنجم
بعد از اینکه سس گوشت غلیظ شد، فلفل دلمهایها را با سس گوشت پر میکنیم. سپس روی فلفلها را با پنیر پیتزا میپوشانیم و چند برش زیتون و سوسیس حلقهای روی پنیر قرار میدهیم.
مرحله ششم
در این مرحله، ظرف را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر میگذاریم تا غذا آماده شود. در پایان، چند دقیقه گریل را روشن میکنیم تا پنیر روی پیتزا طلایی شود. سپس غذا را به همراه سس دلخواه سرو میکنیم.
نکات پخت فلفل دلمه پیتزایی
فلفل دلمه پیتزایی با مرغ
اگر میخواهید این غذا را با مرغ درست کنید، میتوانید گوشت چرخکرده را حذف کرده و حدود ۶۰۰ گرم سینه مرغ اضافه کنید. مرغ را با پیاز و زردچوبه میپزیم، سپس آن را ریشریش کرده و به سایر مواد اضافه میکنیم.