مواد لازم

مواد لازم و آموزش فلفل پلو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش فلفل پلو

فلفل پلو یکی از غذاهای خوشمزه و معروف است که به روش‌های مختلفی درست می‌شود. برای یادگیری این دستور آشپزی همراه رضیم باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
برنج ۲ پیمانه
فلفل دلمه‌ای ۲ عدد
فیله مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم‌کرده ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت فلفل پلو

مرحله اول

برای درست کردن فلفل پلو، اول برنج را با آب ولرم و کمی نمک به مدت ۳۰ دقیقه تا ۳ ساعت خیس می‌کنیم. بعد، پیاز را به صورت ریز خرد کرده و با کمی روغن در یک قابلمه تفت می‌دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را خوب تفت می‌دهیم تا نرم و شفاف شود. سپس مقداری فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می‌کنیم و برای یک دقیقه دیگر تفت می‌دهیم. حالا فیله‌های مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله فیله‌های مرغ را خوب تفت می‌دهیم تا سرخ شوند. سپس فلفل دلمه‌ای را به صورت درشت خرد کرده و به قابلمه اضافه می‌کنیم. فلفل دلمه‌ای را هم تفت می‌دهیم تا نرم و سرخ شود.

مرحله چهارم

در این مرحله رب گوجه‌فرنگی همراه با مقداری ادویه اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم تا رنگ و طعم خوشمزه‌تری بگیرد. بعد از این کار، قابلمه را کنار می‌گذاریم و به سراغ آماده کردن برنج می‌رویم.

مرحله پنجم

برای آماده کردن برنج، یک قابلمه مناسب نصف آن را پر از آب می‌کنیم و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا آب زودتر به جوش بیاید. بعد از اینکه آب جوش آمد، یک قاشق چای‌خوری نمک و یک قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله برنج خیس‌خورده را می‌شوییم، سپس به قابلمه آب جوش اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم ۷ تا ۱۰ دقیقه بپزد. سپس برنج را آبکشی کرده و کنار می‌گذاریم.

مرحله هفتم

حالا قابلمه‌ای که برای پخت فلفل پلو در نظر داریم را روی حرارت قرار می‌دهیم و کمی روغن اضافه می‌کنیم. برای ته‌دیگ فلفل پلو می‌توانیم از سیب‌زمینی برش‌زده یا نان لواش استفاده کنیم.

مرحله هشتم

حالا روی ته‌دیگ کمی برنج می‌ریزیم و بعد کمی از مخلوط مرغ و فلفل دلمه‌ای سرخ شده را اضافه می‌کنیم. به همین ترتیب برنج و مخلوط مرغ را به صورت لایه‌ای در قابلمه می‌ریزیم و در انتها زعفران دم‌کرده را روی برنج می‌ریزیم.

مرحله نهم

حالا درب قابلمه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم برنج به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. بعد از اینکه فلفل پلو آماده شد، مواد داخل قابلمه را به خوبی مخلوط می‌کنیم و سپس در دیس سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا