مواد لازم و آموزش فندق قاتق برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش فندق قاتق
فندق قاتق یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب گیلانی است که به سبکهای مختلف تهیه میشود. برای یادگیری طرز تهیه این غذا به صورت کامل و مرحله به مرحله، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
فندق | ۱ لیوان |
آب | ۳ لیوان |
پیاز درشت | ۱ عدد |
رب گوجهفرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
رب انار ملس | ۲ قاشق غذاخوری |
ران یا سینه مرغ | ۴۰۰ گرم |
بادمجان | ۱ عدد |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار کافی |
آموزش فندق قاتق
مرحله اول
برای شروع تهیه فندق قاتق، ابتدا پوست فندقها را جدا میکنیم و آنها را در یک تابه قرار میدهیم. سپس تابه را روی حرارت میگذاریم و فندقها را تفت میدهیم تا پوست آنها به راحتی جدا شود.
مرحله دوم
فندقها را داخل مخلوطکن میریزیم، سپس آب را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا فندقها کاملا پوره شوند. آنگاه یک تابه دیگر روی حرارت میگذاریم و مقداری روغن مایع به آن اضافه میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، رب انار و رب گوجهفرنگی را به تابه اضافه کرده و کمی سرخ میکنیم. سپس پوره فندق را درون تابه میریزیم و نمک، فلفل و زردچوبه را هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
مرحله چهارم
حالا اجازه میدهیم که سس به جوش بیاید. در این مرحله، پیاز را از پوست جدا کرده و به صورت ریز رنده میکنیم. سپس دوباره تابه را روی حرارت میگذاریم و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم و بلافاصله پیاز رنده شده را اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، پیاز را تفت میدهیم تا سبک و شفاف شود. بعد از آن، گوشت مرغ را به تابه اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا مرغ سرخ شده و تغییر رنگ دهد. وقتی مرغ کاملاً سرخ شد، آن را به خورشت اضافه میکنیم.
مرحله ششم
حالا اجازه میدهیم که مرغ برای ۱ تا ۱.۵ ساعت روی حرارت ملایم بپزد تا کاملاً پخته شود. سپس بادمجان را شسته و پوست آن و کلاهک آن را جدا کرده و به صورت ورقهای برش میزنیم.
مرحله هفتم
در نهایت، در یک تابه مناسب مقداری روغن اضافه کرده و آن را روی حرارت متوسط قرار میدهیم. ورقههای بادمجان را درون تابه قرار میدهیم و هر دو طرف آنها را سرخ میکنیم و سپس با خورشت سرو میکنیم. نوش جان.