مواد لازم و آموزش فیله ماهی با سس سیر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش فیله ماهی با سس سیر
ماهی ها و غذاهای دریایی برای سلامتی بسیار مفید هستند و بهتر از گوشت قرمز به حساب میآیند. یکی از بهترین ماهی های دنیا که در بیشتر نقاط جهان وجود دارد و دارای مواد مغذی و ویتامینهای فراوان است، ماهی سالمون میباشد. سالمون نسبت به سایر ماهی ها بوی کمتری دارد و به خاطر گوشت نارنجی و بدون تیغش، طعم فوق العادهای دارد و منبع خوبی از امگا ۳ میباشد. یکی از غذاهایی که میتوان با ماهی سالمون درست کرد، فیله ماهی با سس سیر است. در این غذا از لوبیا سفید هم استفاده می شود که به خاطر خواص خوبش، ترکیب جالبی با فیله ماهی ایجاد میکند.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ماهی سالمون | ۴۰۰ گرم |
لوبیا سفید پخته شده | ۲ پیمانه |
کره | ۳ قاشق غذاخوری |
سیر | ۴ حبه |
پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
پودر پیاز | ۱ قاشق چایخوری |
لیمو ترش | ½ لیمو |
آب سبزیجات معطر | ½ فنجان |
سس سویا | ۲ قاشق غذاخوری |
سس کچاپ تند | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز خرد شده | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت فیله ماهی با سس سیر
مرحله اول
برای درست کردن فیله ماهی با سس سیر ابتدا یک کاسه کوچک انتخاب میکنیم. در این کاسه، پودر پیاز، پاپریکا و فلفل را میریزیم و با هم ترکیب میکنیم تا یکدست شوند. سپس ماهیها را با این ادویهها آغشته میکنیم و کنار میگذاریم.
مرحله دوم
در مرحله بعد، یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار میدهیم. نصف کره را همراه کمی روغن در تابه میریزیم و صبر میکنیم تا روغن داغ شود. سپس ماهیها را به تابه اضافه میکنیم و با حرارت متوسط سرخ میکنیم.
مرحله سوم
ماهیها را تا زمانی سرخ میکنیم که دو طرفشان طلایی شود. سپس آنها را از تابه خارج میکنیم. باقیمانده کره، سیر، جعفری، نمک، فلفل و سس تند را به تابه اضافه میکنیم. بعد لوبیاهای پخته شده و آبکش شده را در تابه میریزیم و تفت میدهیم.
مرحله چهارم
در نهایت، آب، آب لیمو و سس سویا را به مخلوط اضافه میکنیم و میگذاریم با حرارت ملایم بجوشد تا کمی غلیظ شود. سپس ماهیها را به آن اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا سس به خوبی به خورد ماهی برود. وقتی آماده شد، از روی حرارت برمیداریم و در ظرف سرو میکنیم.