مواد لازم و آموزش فیله مرغ با رزماری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

روش تهیه فیله مرغ با رزماری
برای درست کردن هر غذایی، باید با چاشنیها و ادویههای خوشمزه آشنا شویم. برای پخت مرغ هم این موضوع صدق میکند. گیاه رزماری نه تنها طعم و عطر بسیار خوبی دارد، بلکه اگر به طور منظم در رژیم غذاییمان استفاده کنیم، فواید خوبی برای سلامتیمان خواهد داشت. این گیاه میتواند عطر و طعم دلپذیری به سوپها، سسها، خورشتها، کبابها و چاشنیها ببخشد. از خواص رزماری میتوان به تقویت حافظه، کاهش استرس و تقویت سیستم ایمنی اشاره کرد. وقتی فیله مرغ با رزماری طعمدار شود، طعم فوقالعادهای پیدا میکند. طعم رزماری همراه با سیر بسیار لذیذ میشود و آبلیمو هم این طعم را تازه و بهتر میکند. برای دیدن آموزش کامل و قدم به قدم تهیه فیله مرغ با رزماری، ادامه این مطلب را در سایت رضیم بخوانید.
مواد لازم برای تهیه فیله مرغ با رزماری | |
فیله مرغ | ۱۰ عدد |
ماست | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
پودر فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا | نصف قاشق چایخوری |
زعفران | به مقدار لازم |
رزماری | چند شاخه |
آموزش تهیه فیله مرغ با رزماری
مرحله اول
برای اینکه فیلهها ترد، خوشمزه و کمی آبدار باشند و خشک نمانند، باید بگذاریم در مواد چاشنی به مدت نیم ساعت استراحت کنند. برای این کار، ابتدا فیله مرغ را در یک کیسه فریزر قرار میدهیم و با کوبیدن کمی آنها را پهن میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، یک ظرف مناسب انتخاب میکنیم و ماست، پودر سیر، پودر فلفل سیاه، پودر پاپریکا، زعفران و مقداری رزماری را با هم مخلوط میکنیم تا خوب یکدست شوند. سپس فیلهها را به این مخلوط اضافه کرده و میگذاریم تا طعمدار شوند.
مرحله سوم
در مرحله نهایی، یک تابه گریل را روی حرارت قرار میدهیم و صبر میکنیم تا داغ شود. سپس کمی روغن اسپری میکنیم و فیلهها را درون تابه میچینیم تا بپزند. وجود ماست باعث میشود فیلهها ترد و نرم باقی بمانند.