مواد لازم و آموزش فیله مرغ سوخاری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش فیله مرغ سوخاری
فیله مرغ سوخاری یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سراسر دنیا است که طعمهای متفاوتی دارد. این غذا که جزو غذاهای فستفودی به شمار میآید، امروزه طرفدارهای زیادی دارد. در کشورهای مختلف، فیله مرغ سوخاری را با طعمهای مختلفی تهیه میکنند. به عنوان مثال، در هند برای تهیه این غذا از ادویههای تند استفاده میشود که آن را تند و خوشمزه میکند. نکته جالب این است که در روش حرفهای تهیه این غذا، به جای پودر سوخاری فقط از آرد استفاده میشود. اگر میخواهید طرز تهیه این غذای خوشمزه را یاد بگیرید، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
فیله مرغ | 600 گرم |
زنجبیل تازه | 1 تکه کوچک |
سیر | 2 حبه |
آب لیمو ترش | 3 قاشق غذاخوری |
آرد سفید | 1 پیمانه |
تخم مرغ | 1 عدد |
سس کچاپ | 2 قاشق غذاخوری |
آب سرد | 1 پیمانه |
پاپریکا | 1 قاشق چایخوری |
آویشن | 1 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن مخصوص سرخ کردنی | به مقدار کافی |
مواد لازم سس سوخاری | |
سس مایونز | 2 قاشق غذاخوری |
سس کچاپ | 1 قاشق غذاخوری |
سس خردل | ½ قاشق غذاخوری |
نمک | به مقدار کافی |
دستور پخت فیله مرغ سوخاری
مرحله اول
برای درست کردن فیله مرغ سوخاری خوشمزه، اول از همه سینه مرغ را روی تخته آشپزخانه میگذاریم و با چاقو تیز آن را به صورت نواری و طولی برش میزنیم. ضخامت آنها نباید خیلی نازک یا خیلی ضخیم باشد، یعنی در حدود نیم سانتیمتر مناسب است.
مرحله دوم
زنجبیل تازه را پوست میگیریم و به اندازه یک قاشق چایخوری برش میزنیم و سپس در یک کاسه بزرگ رنده میکنیم. سیرها را هم پوست میگیریم، میشوییم و رنده ریز میکنیم و به زنجبیل اضافه میکنیم.
مرحله سوم
لیمو تازه را از وسط نصف میکنیم و آب آن را داخل یک پیاله میگیریم و هستههای آن را خارج میکنیم و به مخلوط قبلی اضافه میکنیم. همچنین فلفل و نمک را نیز اضافه میکنیم و با قاشق همهی مواد را مخلوط میکنیم.
مرحله چهارم
سپس برشهای مرغ را داخل کاسه حاوی مخلوط میگذاریم و آنها را زیر و رو میکنیم تا کاملاً به طعمدهندهها آغشته شوند. بعد روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و داخل یخچال میگذاریم تا ۳ تا ۴ ساعت مزهدار شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله یک قابلمه کوچک با عمق زیاد را روی حرارت کم میگذاریم و تا ۲ الی ۳ سانتیمتر روغن سرخ کردنی داخل آن میریزیم (این کار باعث میشود مواد در روغن شناور باشند) و اجازه میدهیم که روغن به آرامی داغ شود.
مرحله ششم
تخممرغ را داخل یک کاسه میشکنیم و آرد را همراه با آویشن، پاپریکا، کمی فلفل و نمک به آن اضافه میکنیم (اگر از فیلههای تند خوشتان میآید، میتوانید کمی سس چیلی هم به این ترکیب اضافه کنید).
مرحله هفتم
سپس با چنگال خوب آنها را مخلوط میکنیم و کم کم آب سرد اضافه میکنیم و همینطور به مخلوط کردن ادامه میدهیم تا مایه به قوامی شبیه ماست برسد و از ریختن آب بیشتر خودداری میکنیم. (اگر کمی آب اضافه شود مهم نیست).
مرحله هشتم
در این مرحله سس کچاپ یا سس چیلی را هم به مخلوط اضافه میکنیم و خوب همهی مواد را مخلوط میکنیم و کاسه را کنار دستمان میگذاریم. مقداری آرد هم داخل بشقابی میریزیم و کنار کاسه قبلی میگذاریم.
مرحله نهم
فیلهها را از یخچال بیرون میآوریم و هرکدام را ابتدا داخل مایه فرو میکنیم تا به آن آغشته شود، بعد داخل آرد میگذاریم و میغلطانیم و دوباره داخل مایه و بعد هم داخل آرد قرار میدهیم تا دوباره آغشته شود.
مرحله دهم
سپس با احتیاط فیلهها را داخل قابلمه روغن داغ میگذاریم تا سرخ شوند. وقتی که خودش را گرفت، با قاشق فیلهها را در روغن تکان میدهیم تا همهی قسمتها سرخ شوند. این کار تقریباً ۴ دقیقه طول میکشد تا کاملاً پخته و سرخ شوند.
مرحله یازدهم
همه برشهای مرغ را نیز به همین شکل که گفتیم داخل روغن سرخ میکنیم. در آخر فیلههای سرخ شده را از روغن در میآوریم و روی یک توری میگذاریم تا روغن اضافی آنها خارج شود.
مرحله دوازدهم
برای تهیه سس مخصوص فیله سوخاری، ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز را داخل یک کاسه میریزیم، سپس ۱ قاشق غذاخوری سس کچاپ به آن اضافه میکنیم و کمی سس خردل، فلفل و نمک هم به این ترکیب میزنیم.
مرحله سیزدهم
سپس با قاشق خوب مواد را مخلوط میکنیم و داخل یک پیاله میریزیم. بعد فیلههای سوخاری را در دیس میچینیم و با سیبزمینی سرخ کرده تزئین میکنیم و فیلهها را داخل سس میزنیم و لذت میبریم.