مواد لازم و آموزش فیله چینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش فیله چینی
فیله چینی یک غذای خوشمزه و ساده از چین است که به روشهای متفاوتی تهیه میشود. برای یادگیری دستور پخت کامل فیله چینی، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه مرغ | ۱۰۰ گرم |
لوبیا سبز | ۲۰۰ گرم |
هویج | ۲ عدد |
سس مایونز | ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری |
مغز گردو | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون | به مقدار کافی |
آموزش فیله چینی
مرحله اول
برای تهیه فیله چینی خوشمزه، ابتدا سینه مرغ را در یک قابلمه مناسب قرار دهید و آب را به اندازهای اضافه کنید که روی مرغ را بگیرد. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید.
مرحله دوم
اجازه دهید سینه مرغ به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در آب جوش بماند تا خوب بپزد. در همین حال، هویج و لوبیا سبز را بشویید، سپس پوست هویج را بکنید و در یک قابلمه مناسب قرار دهید.
مرحله سوم
حالا قابلمه سبزیجات را تا نیمه پر از آب کنید، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید سبزیجات در آب جوش بپزند. پس از آن، مغز گردو را با چاقو، ریز خرد کنید.
مرحله چهارم
پس از ۴۵ دقیقه، سینه مرغ را از قابلمه بیرون آورده و ریشریش کنید. سپس هویج و لوبیا سبز را از قابلمه خارج کرده و به صورت خلالی خرد کنید و در یک کاسه مناسب بریزید.
مرحله پنجم
حالا مرغ ریشریش شده را به همراه مغز گردو به کاسه سبزیجات اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس سس مایونز را به همراه نمک، فلفل و روغن زیتون در یک کاسه دیگر بریزید.
مرحله ششم
حال سس را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود. سپس سس را روی مخلوط مرغ و سبزیجات بریزید و با قاشق خوب هم بزنید تا سس با تمام مواد ترکیب شود. در انتها، مخلوط را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید. نوش جان.