مواد لازم و آموزش فینگر فود سالاد الویه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش فینگر فود سالاد الویه
سالادها انواع مختلفی دارند. بعضی از سالادها با توجه به مواد تشکیلدهندهشان، میتوانند به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو شوند. یکی از این سالادها، سالاد الویه است که با سیبزمینی، تخممرغ و سینه مرغ درست میشود. این سالاد را میتوان به عنوان شام یا پیش غذای مهمانیها تهیه کرد. اگر بخواهیم آن را به صورت فینگر فود سرو کنیم، میتوانیم آن را بین نان یا روی نان قرار دهیم و به شکل لقمههای کوچک برای هر نفر تزیین کنیم. فینگر فودها در مهمانیها و جشنهای تولد استفاده میشوند. زیرا این غذاهای کوچک نیاز به ظروف خاصی ندارند و راحتتر خورده میشوند. همچنین، تنوع فینگر فودها بسیار زیاد است و میتوان با تزیینات مختلف چند نوع فینگر فود تهیه کرد.
مواد لازم فینگرفود الویه | |
سینه مرغ | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد |
تخم مرغ | ۴ عدد |
هویج | ۱ عدد |
خیار شور | ۵ عدد |
سس مایونز | به مقدار لازم |
نان تست | ۱ بسته |
دستور تهیه فینگرفود سالاد الویه
مرحله اول
برای تهیه سالاد الویه به صورت فینگر فود، اول یک قابلمه برداشته و سیبزمینیها را خوب شسته و با پوست به قابلمه اضافه میکنیم. سپس به مقدار لازم آب روی سیبزمینیها میریزیم و قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم تا بپزند.
مرحله دوم
وقتی که آب هنوز گرم نشده، تخممرغها را در یک کیسه پلاستیکی گذاشته و درب کیسه را گره میزنیم و سپس آن را داخل قابلمه سیبزمینیها قرار میدهیم تا با هم بپزند. بعد از حدود ۲۰ دقیقه میتوانیم تخممرغها را از قابلمه خارج کنیم.
مرحله سوم
سینه مرغ را با کمی پیاز و ادویه دلخواه در یک قابلمه دیگر تفت میدهیم و میپزیم. وقتی مرغ پخته شد، آن را از آب خارج کرده و به شکل ریش ریش خرد میکنیم. میتوانیم برای خرد کردن مرغ از همزن یا رنده درشت استفاده کنیم.
مرحله چهارم
سیبزمینیها را پوست کنده و در یک کاسه با استفاده از گوشکوب دستی یا رنده خوب له میکنیم. سپس تخممرغ را هم رنده کرده و به مخلوط سیبزمینی اضافه میکنیم و حدود ۴ تا ۵ ساعت در یخچال میگذاریم تا کاملاً خنک شود. خیارشور را هم ریز خرد کرده یا رنده میکنیم.
مرحله پنجم
هویج خام را شسته و رنده میکنیم. سپس هویج و خیارشور و مرغ را به مخلوط سیبزمینی و تخممرغ اضافه کرده و همه مواد را با هم خوب مخلوط میکنیم. سپس در یک کاسه جدا، سس مایونز را با نمک، آب لیمو و فلفل سیاه ترکیب میکنیم.
مرحله ششم
سپس طعم سس را مرتب تست میکنیم تا به مزهای مناسب و دلخواه برسیم. بعد از آن سس را به آرامی به سالاد اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند. کمی از سس را برای تزیین کنار میگذاریم.
مرحله هفتم
سس باید طوری باشد که طعم مایونز حس شود و رنگ سیبزمینیها زرد نباشد. سالاد را بهتر است حدود ۲ ساعت در یخچال بگذاریم تا جا بیفتد. سپس نان تست را برمیداریم و یک لایه از سالاد الویه را روی آن قرار میدهیم.
مرحله هشتم
یک نان دیگر را روی آن میگذاریم و با دست کمی فشار میدهیم. نان را به شکل مثلثی برش میزنیم و روی برشها با سس باقیمانده میپوشانیم و سپس با هویج ورقهای، پنیر ورقهای، جعفری خرد شده و گوجهگیلاسی تزیین میکنیم.