مواد لازم

مواد لازم و آموزش فینگر فود کوکو سبزی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش فینگر فود کوکو سبزی

فینگر فود کوکو سبزی یکی از پیش غذاهای خوشمزه و شیک ایرانی است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. برای یادگیری نحوه تهیه این غذای خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم فینگر فود کوکو سبزی
سبزی کوکو ۴۰۰ گرم
شنبلیله خشک (اختیاری) ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد
کره به مقدار کافی
آرد ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر به مقدار کافی
پنیر خامه ای به مقدار کافی

آموزش فینگر فود کوکو سبزی

مرحله اول

برای درست کردن فینگر فود کوکو سبزی خوشمزه، اولین کار این است که کره را به مدت ۳۰ دقیقه از یخچال بیرون بگذارید تا با دمای اتاق سازگاری پیدا کند. سپس یک قالب سیلیکونی با شکل مورد علاقه‌تان انتخاب کنید.

مرحله دوم

حال باید داخل قالب سیلیکونی را با کره نرم شده با کمک یک برس خوب چرب کنید. سپس قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا کمی سرد شود. بعد، سبزی‌های کوکو (مثل تره، جعفری، گشنیز و شوید) را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب آن‌ها خارج شود.

مرحله سوم

وقتی که آب اضافی سبزی‌ها خارج شد، آن‌ها را روی تخته گوشت بگذارید و به صورت ریز خرد کنید. سپس سبزی‌های خرد شده را در یک کاسه مناسب بریزید و نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر را به آن‌ها اضافه کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله، برای طعم و عطر بهتر، شنبلیله خشک و تخم مرغ‌ها را به مخلوط سبزی‌ها اضافه کنید و همه‌ی مواد را به خوبی مخلوط کنید. اگر مایه‌ی کوکو خیلی سفت بود، باز هم تخم مرغ اضافه کنید تا غلظت آن مناسب شود.

مرحله پنجم

حالا آرد را به مخلوط کوکو سبزی اضافه کنید و چون قصد داریم فینگر فود را در فر درست کنیم، روغن مایع هم به آن اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید تا همه چیز به خوبی ترکیب شود. سپس قالب را از یخچال خارج کنید.

مرحله ششم

“`

حالا فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم و منتظر می‌مانیم تا کاملاً گرم شود. بعد از آن، مایه کوکو سبزی را داخل قالب سیلیکونی می‌ریزیم و قالب را در آخرین طبقه فر قرار می‌دهیم. حالا اجازه می‌دهیم فینگرفود به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.

مرحله هفتم

در این مرحله، وقتی که لبه‌های کوکو سبزی رنگ طلایی به خود گرفت، با استفاده از یک خلال دندان یا سیخ چوبی آن را امتحان می‌کنیم. اگر خوب پخته بود، از فر خارج می‌کنیم. سپس اجازه می‌دهیم فینگرفود کاملاً خنک شود و بعد از آن، آن را از قالب جدا کنیم.

مرحله هشتم

در نهایت، فینگر فود را در ظرف مورد نظر خود قرار می‌دهیم. برای تزیین، پنیر خامه‌ای را در قیف ماسوره‌ای می‌ریزیم و پنیر را روی فینگرفود می‌زنیم. سپس کمی گردو و دانه‌های انار را روی پنیر خامه‌ای می‌گذاریم و آن را سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا