مواد لازم

مواد لازم و آموزش قارچ شکم پر خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش قارچ شکم پر

قارچ شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در دنیا است که می‌توان آن را به روش‌های مختلف تهیه کرد. برای یادگیری طرز تهیه این غذا، تا پایان مطلب با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
قارچ ۸ عدد بزرگ
سس کچاپ ½ لیوان
پنیر پیتزا ½ لیوان
سوسیس ۱ عدد
جعفری ۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر ½ قاشق چایخوری
ادویه اورگانو ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت قارچ شکم پر

گرم کردن فر

برای تهیه قارچ شکم پر مجلسی، در ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم می‌کنیم تا گرم شود. سپس ساقه‌های قارچ‌ها را خارج می‌کنیم. بعد از آن یک ظرف مناسب برای فر مثل پیرکس را با روغن چرب می‌کنیم.

اضافه کردن سس به قارچ ها

حال قارچ‌ها را به صورت برعکس در ظرف پیرکس قرار می‌دهیم. سپس سس کچاپ را با پودر سیر، اورگانو و کمی نمک و فلفل سیاه در یک کاسه مخلوط می‌کنیم و مقداری از این سس را در هر قارچ می‌ریزیم.

اضافه کردن پنیر پیتزا

در این مرحله، روی قارچ‌ها را با پنیر پیتزا پر می‌کنیم. سپس سوسیس را به صورت ورقه‌ای برش می‌زنیم و یک ورق سوسیس را روی هر قارچ می‌گذاریم. بعد از این کار، ظرف پیرکس را در فر قرار می‌دهیم.

سرو

بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، زمانی که پنیر پیتزا ذوب شد، قارچ شکم پر ما آماده است. در نهایت، قارچ‌ها را در ظرف دلخواه‌مان می‌چینیم و جعفری خرد شده را برای تزیین روی غذا می‌ریزیم.

نکات پخت قارچ شکم پر

قارچ شکم پر با مرغ

پخت گوشت مرغ

برای تهیه قارچ شکم پر با گوشت مرغ، ابتدا یک سینه مرغ را به همراه ۲ پیمانه آب، ۱ پیاز کوچک، ۱ تکه چوب دارچین، مقداری نمک و زردچوبه در یک قابلمه می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم که گوشت مرغ بپزد.

تفت دادن پیاز

بعد از اینکه گوشت مرغ پخته شد، آن را به تکه‌های ریز یا نگینی خرد می‌کنیم. سپس یک پیاز کوچک را هم به صورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن در تابه تفت می‌دهیم تا پیاز نرم شود.

اضافه کردن گوشت مرغ به تابه

حالا گوشت مرغ را به پیاز اضافه کرده و کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا گوشت سرخ شود. سپس این مخلوط را درون قارچ‌ها می‌ریزیم و روی آنها پنیر پیتزا می‌پاشیم و در فر قرار می‌دهیم تا آماده شود.

خواص قارچ

قارچ یکی از خوراکی‌های خوشمزه و محبوب است که خواص عدیده‌ای دارد، از جمله کاهش فشار خون، تقویت استخوان‌ها و تقویت حافظه. برای اطلاعات بیشتر درباره خواص قارچ، می‌توانید به مقاله زیر مراجعه کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا