مواد لازم و آموزش قارچ پلو خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش قارچ پلو
قارچ پلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد مختلف درست میشود. برای یادگیری این آموزش آشپزی ساده، تا پایان این مطلب با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله مرغ | ۱ عدد |
برنج | ۴ پیمانه |
پیاز | ۲ متوسط |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
فلفل دلمهای رنگی | ۱ عدد |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت قارچ پلو
مرحله اول
برای تهیه قارچ پلو مجلسی ابتدا برنج را بسته به نوع آن، بین ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت با ۱ قاشق چایخوری نمک و آب ولرم خیس میکنیم. بعد از آن، سینه مرغ را به تکههای کوچک برش میزنیم که شبیه تکههای گوشت خورشتی باشد.
مرحله دوم
در این مرحله، یک قابلمه را تا نیمه آب پر میکنیم و روی حرارت زیاد میگذاریم تا آب به سرعت به جوش بیاید. سپس تکههای مرغ را به آب جوش میزنیم و چند دقیقه اجازه میدهیم که بجوشند. کفهای ایجاد شده روی آب را جدا میکنیم.
مرحله سوم
پس از اینکه کفها را گرفتیم، یکی از پیازها را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه میکنیم و میگذاریم گوشت مرغ کاملاً بپزد. حالا قارچها را خرد میکنیم، میتوانیم آنها را نگینی یا به صورت ورقهای برش دهیم.
مرحله چهارم
یک تابه مناسب روی حرارت میگذاریم و مقدار کمی روغن مایع به آن اضافه میکنیم. سپس قارچهای خرد شده را به همراه آب لیمو به تابه میریزیم و سرخ میکنیم تا قارچها کمی آب دهند و آب اضافی آنها تبخیر شود.
مرحله پنجم
در این مرحله، فلفل دلمهای را به شکل نوارهای باریک خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم. وقتی فلفل دلمهای نرم شد، مرغ پخته شده را نیز به آن اضافه کرده و همه مواد را به مدت چند دقیقه تفت میدهیم تا ترکیب یکدست شود.
مرحله ششم
حالا تابه را از روی حرارت برمیداریم و یک قابلمه دیگر را تا نیمه آب پر میکنیم و روی حرارت زیاد میگذاریم تا آب به جوش بیاید. سپس ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع و ۱ قاشق غذاخوری نمک را به آب جوش اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
در ادامه برنج خیس خورده را به آب جوش اضافه میکنیم و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه…
“““html
زمانی را اختصاص میدهیم تا برنج اولیه پخته شود. وقتی دانههای برنج کاملاً نرم شدند و به خوبی پخته شدند، میتوانیم برنج را آبکش کنیم.
مرحله هشتم
در این مرحله، قابلمهای که برای تهیه قارچ پلو انتخاب کردهایم را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مقدار کمی روغن مایع به آن اضافه میکنیم. برای تهیه تهدیگ، میتوانیم با توجه به سلیقهمان از سیبزمینی برشخورده یا نان لواش استفاده کنیم.
مرحله نهم
حالا باید برنج را روی تهدیگ بریزیم و سپس یک لایه از مخلوط قارچ و مرغ را روی برنج قرار دهیم. این کار را به همین ترتیب ادامه میدهیم و مواد را لایه لایه داخل قابلمه میریزیم. سپس زعفران دمکرده را به صورت یکنواخت روی برنج میریزیم.
مرحله دهم
در این مرحله درب قابلمه را قرار میدهیم تا برنج به مدت یک ساعت دم بکشد. وقتی برنج به خوبی دم کشید، آن را با سایر مواد داخل قابلمه مخلوط میکنیم، سپس در دیس سرو میکنیم و با قارچ و مرغ تزئین میکنیم.
نکات پخت قارچ پلو
آشنایی با خواص قارچ
قارچ یکی از مواد غذایی محبوب در سرتاسر جهان است که امروزه در بسیاری از غذاها به کار میرود. اگر میخواهید بیشتر با خواص و مضرات این ماده غذایی آشنا شوید، توصیه میکنیم مقاله زیر را مطالعه کنید.