مواد لازم و آموزش قرابیه آرد خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش قرابیه آرد
قرابیه آرد یک نوع شیرینی خوشمزه و ساده است که در بسیاری از کشورها درست میشود. برای زیباتر کردن این شیرینی میتوانیم از شکلات یا گاناشهای رنگی استفاده کنیم. اگر میخواهید طرز تهیه کامل این شیرینی را یاد بگیرید، با ما در سایت آموزشی رضیم در ادامه همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه قرابیه آرد | |
آرد سفید | ۲٫۵ پیمانه |
پودر قند | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ۱ پیمانه |
طرز تهیه قرابیه آرد
مرحله اول
برای درست کردن قرابیه خوشمزه، ابتدا پودر قند و روغن را در یک کاسه مناسب با هم مخلوط میکنیم تا خوب ترکیب شوند. سپس آرد را دو بار الک میکنیم تا گلوله نشود.
مرحله دوم
در این مرحله، به آرامی آرد را به مخلوط پودر قند و روغن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیری نرم و یکدست درست شود. به هیچ وجه نباید آرد را بیش از حد اضافه کنیم، چون باعث میشود شیرینیها خشک و سنگین شوند.
مرحله سوم
آرد را به اندازهای اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبد و نرم باشد. بعد از آماده شدن خمیر، فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
مرحله چهارم
سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم. بعد از آن، بخشی از خمیر به اندازه گردوی کوچک جدا کرده و به شکل گرد درمیآوریم، سپس با کمی فاصله روی کاغذ روغنی در سینی میگذاریم.
مرحله پنجم
برای زیبایی بیشتر، میتوانیم با یک چاقو چند خط به شکل ستاره روی هر کدام از خمیرها بکشیم. این کار به سلیقه خودتان بستگی دارد و میتوانید از مهرهای مختلف شیرینیپزی هم استفاده کنید.
مرحله ششم
در این مرحله، سینی را در فر قرار میدهیم و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر میکنیم تا شیرینیها خوب بپزند. بعد از پخت، شیرینیها را از فر خارج کرده و بعد از کمی خنک شدن در ظرف دلخواه میچینیم.