آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش قرابیه ارده خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش قرابیه ارده

قرابیه ارده یکی از شیرینی‌های خوشمزه و سنتی ماست که روش‌های مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این شیرینی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم قرابیه ارده
روغن مایع ۱ پیمانه
پودر قند ۱ پیمانه
ارده ½ پیمانه
بیکینگ پودر ۵ گرم
آرد قنادی به مقدار کافی

آموزش قرابیه ارده

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی ارده خوشمزه، ابتدا ارده، روغن مایع و پودر قند را در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس با استفاده از یک قاشق یا لیسک مواد را خوب هم بزنید تا همه چیز با هم ترکیب شود و یکدست شود.

مرحله دوم

در این مرحله، بیکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید. بعد آرد را سه بار الک کنید و به آرامی به کاسه اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا یک خمیر نرم و لطیفی که به دست نمی‌چسبد درست شود.

مرحله سوم

حالا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و از خمیر به اندازه یک گردوی بزرگ جدا کنید و با دست گرد کنید.

مرحله چهارم

بعد از گرد کردن، انتهای این خمیرها را کمی تخت کنید و با فاصله در سینی بچینید. سپس سینی را در وسط فر قرار دهید و بگذارید شیرینی‌ها به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزند تا کاملاً پخته شوند.

مرحله پنجم

پس از این مدت، سینی را از فر خارج کنید و بگذارید شیرینی‌ها به آرامی خنک شوند. در نهایت، شیرینی‌های خنک شده را با شکلات سفید و پودر پسته تزئین کنید. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا