مواد لازم و آموزش قرابیه بادبزنی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش قرابیه بادبزنی
قرابیه بادبزنی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و محبوب در ایران است که با روشهای مختلفی تهیه میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه قرابیه بادبزنی، لطفاً با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم قرابیه بادبزنی |
|
کره نرم | ۷۵ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر قند | ۵۰ گرم |
بیکینگ پودر | ½ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ پنس |
نشاسته ذرت | ۱۰ گرم |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
آرد سفید قنادی | به مقدار کافی |
مواد لازم رومال |
|
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر کاکائو | ½ قاشق چایخوری |
شیر | ۱ قاشق مرباخوری |
آموزش قرابیه بادبزنی
مرحله اول
برای درست کردن قرابیه بادبزنی خوشمزه، اول باید ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار، کره را از یخچال بیرون بیاوریم تا به دمای محیط برسد. سپس کره و پودر قند را در یک کاسه مناسب بریزیم و با چنگال مخلوط کنیم.
مرحله دوم
وقتی کره و پودر قند کمی با هم مخلوط شدند، باید آنها را با همزن برقی در دور کند هم بزنیم تا خوب ترکیب شوند. حالا تخممرغ و وانیل را به کاسه اضافه کن و با همزن در دور کند به مدت ۳۰ ثانیه هم بزن.
مرحله سوم
حالا نشاسته ذرت، بیکینگ پودر و نمک را در کاسه الک میکنیم و با لیسک خوب مخلوط میکنیم. سپس آرد را سه بار الک کرده و کمکم به مواد اضافه کرده و با لیسک هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
مرحله چهارم
“`
زمانی که یک خمیر نرم و یکنواخت به وجود آمد که به دست نمیچسبد، باید از اضافه کردن آرد دست بکشیم. باید توجه داشته باشید که خمیر را با کف دست ورز ندهید، چون گرمای دست میتواند کیفیت خمیر را پایین بیاورد.
مرحله پنجم
در این مرحله فر را روی دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کاملاً گرم شود. سپس خمیری که درست کردهایم را بین دو کاغذ روغنی میگذاریم و با وردنه روی آن میکشیم تا ضخامتش به ۳ میلیمتر برسد.
مرحله ششم
حالا خمیر را با کاتر گرد دالبری برش میزنیم و هر تکه را به دو نیم تقسیم میکنیم. بعد آنها را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندهایم، قرار میدهیم. سپس زرده تخممرغ را همراه با پودر کاکائو و شیر در یک کاسه میریزیم.
مرحله هفتم
حالا مواد داخل کاسه را با چنگال خوب هم میزنیم تا یکدست شود. سپس فرچه را به این مخلوط آغشته کرده و روی خمیرها میمالیم. بعد با چاقو یا سیخ چوبی روی خمیرها خطوطی ایجاد میکنیم تا شکل بادبزن به خود بگیرند.
مرحله هشتم
در این مرحله سینی را در طبقه میانی فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم قرابیهها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بمانند تا کاملاً بپزند. بعد از این زمان، سینی را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم بدون دست زدن به آنها خنک شوند.
مرحله نهم
وقتی که قرابیهها خنک شدند، آنها را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مورد نظر میچینیم. فراموش نکنید که برای خوشطعمی بیشتر میتوانید از رنده پوست پرتقال درون آن استفاده کنید. نوش جان.