مواد لازم و آموزش قرابیه ترک دار لیمویی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش قرابیه ترک دار لیمویی
قرابیه ترک دار لیمویی یکی از شیرینیهای خوشمزه و خوشطعم است که با روشهای مختلف درست میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این شیرینی بینظیر، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم قرابیه ترک دار لیمویی |
|
تخم مرغ | ۲ عدد |
روغن مایع | ¼ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد | ۳ لیوان |
رنده پوست لیمو ترش | ۲ عدد لیمو ترش |
آب لیمو ترش تازه | ½ لیمو ترش |
پودر قند | ½ لیوان |
آموزش قرابیه ترک دار لیمویی
مرحله اول
برای شروع تهیه قرابیه ترک دار لیمویی خوشمزه، ابتدا تخممرغها را به همراه شکر و آب لیمو ترش تازه در یک کاسه میریزیم و با همزن برقی با سرعت بالا خوب هم میزنیم تا شکر کاملاً حل شود.
مرحله دوم
سپس رنده پوست لیمو، روغن مایع و بکینگ پودر را به کاسه اضافه کرده و کمی هم میزنیم تا مواد به خوبی ترکیب شوند. از آنجا که خمیر کمی چسبناک خواهد بود، آرد را کمکم به این ترکیب اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا به شکل یک خمیر نسبتا چسبناک درآید.
مرحله سوم
حالا روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا کمی استراحت کند. ۱۰ دقیقه پیش از اتمام زمان استراحت، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم.
مرحله چهارم
پس ازآن اجازه میدهیم فر کاملاً گرم شود، سپس یک سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و از خمیر به اندازه یک گردوی بزرگ کلوخ میکنیم و گرد میزنیم. خمیرهای گرد شده را ابتدا در پودر قند غلتانده تا کاملاً پوشانده شوند.
مرحله پنجم
سپس خمیرها را با فاصله در سینی فر قرار میدهیم و سینی را در طبقه وسط فر میگذاریم. مدتی حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به آنها فرصت میدهیم تا کمی طلایی شوند و روی آنها ترک بخورد.
مرحله ششم
پس از گذشت این زمان، سینی را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم قرابیهها به آرامی خنک شوند. وقتی که قرابیهها خنک شد، آنها را به یک ظرف منتقل کرده و با چای سرو میکنیم. نوش جان.