مواد لازم و آموزش قرابیه خیس براونی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش قرابیه خیس براونی
این شیرینی یکی از انتخابهای خوب برای پذیرایی در عید نوروز است. قرابیه یک شیرینی سنتی است که ریشهاش به شهر تبریز برمیگردد. این شیرینی نه تنها خوشمزه است، بلکه ترد و لذیذ هم هست. قرابیه خیس براونی با طعم کاکائویی درست میشود و درون آن از پوره سیب به عنوان مخلفات استفاده میشود. همچنین برای خیس کردن قرابیهها از شیر کاکائو استفاده میشود که آن را با قرابیههای معمولی متفاوت میکند. این شیرینی بدون تخممرغ آماده میشود، بنابراین بسیار سبک و مناسب است. همچنین این شیرینی با جو دو سر تهیه میشود که سرشار از ویتامین B است و برای سلامتی پوست و مو نیز مفید است. برای یادگیری طرز تهیه قرابیه خیس براونی، لطفاً با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم قرابیه خیس براونی | |
کره نرم شده | ۴ قاشق غذا خوری |
عصاره وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
شیره خرما یا شیره انگور | ۳ قاشق غذا خوری |
پودر کاکائو | دو و نیم قاشق غذا خوری |
دارچین | ۱ قاشق چای خوری |
آرد جو پرک دو سر | دو و نیم تا سه لیوان |
مواد داخلی | |
سیب | ۲ عدد |
پودر دارچین | یک و نیم قاشق چای خوری |
آب | نصف فنجان چای خوری معادل یک چهارم لیوان فرانسوی |
مواد جهت خیس کردن قرابیهها | |
شیر | ۱ لیوان |
پودر کاکائو | ۱ قاشق مرباخوری |
آموزش قرابیه خیس براونی
مرحله اول
برای شروع تهیه قرابیه خیس براونی، ابتدا سیبها را بشویید و پوست بکنید. سپس آنها را در یک قابلمه قرار دهید. حالا آنها را رنده کنید. به سیبهای رنده شده کمی دارچین و آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. بعد از پختن، آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
“`html
مرحله دوم
حالا که مواد لازم برای داخل شیرینی را آماده کردیم، نوبت به تهیه خمیر قرابیه میرسد. برای این کار یک کاسه بر میداریم. کرهای که نیم ساعت قبل از یخچال بیرون گذاشتیم را داخل کاسه میریزیم. سپس کمی وانیل و شیره خرما یا انگور را اضافه میکنیم.
مرحله سوم
بعد از آن با قاشق یا همزن دستی مخلوط را هم میزنیم تا خوب ترکیب شود. سپس پودر کاکائو را اضافه کرده و دوباره مخلوط میکنیم. حالا جو پرک دو سر را در مخلوط کن یا آسیاب میریزیم تا پودر شود. سپس این پودر را داخل یک کاسه ریخته و با بکینگ پودر ترکیب میکنیم.
مرحله چهارم
کمکم این مخلوط را به خمیر اضافه میکنیم تا یک خمیر نرم و یکدستی به دست آوریم. بعد دو ورق کاغذ روغنی برمیداریم. خمیر را بین این دو کاغذ قرار میدهیم و با وردنه باز میکنیم تا کاملا نازک و یکنواخت شود.
مرحله پنجم
حالا یکی از ورقهای کاغذ روغنی را برمیداریم و با دهانه یک لیوان، خمیر را به شکل دایره برش میزنیم. میتوانیم از کاتر دایرهای بزرگ هم استفاده کنیم. سپس مواد داخلی (سیب پخته و دارچین) را وسط خمیر قرار میدهیم و خمیر را میبندیم. توجه داشته باشید که مواد داخلی باید خنک باشند.
مرحله ششم
خمیر را به شکل گلوله درمیآوریم. سپس یک سینی فر را برمیداریم و کف آن را با کاغذ روغنی میپوشانیم. بعد گلولههای خمیری را با فاصله در سینی قرار میدهیم و کمی فشار میدهیم تا صاف شوند. همچنین فر را از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
مرحله هفتم
حالا سینی فر را داخل فر گرم میگذاریم و ۱۸ تا ۲۰ دقیقه منتظر میمانیم تا بپزد. در این زمان، در یک کاسه یا لیوان، شیر و پودر کاکائو را مخلوط میکنیم. سپس شیرینیهایی که از فر خارج شده و کمی ولرم شدهاند را در شیر کاکائو غوطهور میکنیم تا مزهدار شوند.