آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش قرابیه سیب خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش قرابیه سیب

قرابیه سیب یکی از شیرینی‌های خوشمزه و محبوب کشور ترکیه است که برای مهمانی‌ها و مراسم‌ها بسیار مناسب است. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این شیرینی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم قرابیه سیب
مارگارین ۲۰۰ گرم
آرد سفید ۱٫۵ لیوان
آرد برنج ½ لیوان
مارمالاد سیب ۱ فنجان

آموزش قرابیه سیب

مرحله اول

برای تهیه قرابیه سیب خوشمزه، اول از همه فر را روشن می‌کنیم و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه (برای فر برقی ۱۶۰ درجه) تنظیم می‌کنیم تا خوب گرم شود. بعد، یک سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله، مارگارین را در یک کاسه می‌ریزیم و با همزن روی دور تند چند دقیقه هم می‌زنیم تا نرم و کرم مانند شود. سپس آرد سفید و آرد برنج را با هم ترکیب کرده و سه بار الک می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا مخلوط آردها را به آرامی به کاسه مارگارین اضافه کرده و با همزن هم می‌زنیم تا یک خمیر نرم و لطیف به دست آید که قابلیت ریختن از قیف را داشته باشد. سپس خمیر را داخل یک قیف یکبار مصرف می‌ریزیم.

مرحله چهار

در این مرحله، خمیر را به شکل تکه‌های ۴ سانتی‌متری روی یک سطح آرد پاشی شده قیف می‌زنیم. سپس در وسط هر تکه مقداری مارمالاد سیب قرار می‌دهیم و آن‌ها را به شکل رول جمع می‌کنیم. دو طرف خمیرها را کمی فشار می‌دهیم تا به هم بچسبند.

مرحله پنجم

بعد از اینکه تمام خمیرها آماده شدند، آن‌ها را با فاصله در سینی فر می‌چینیم. بعد سینی را به داخل فر می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم شیرینی‌ها ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند. (زمانی که اطراف شیرینی‌ها طلایی رنگ شود، یعنی آماده‌اند)

مرحله ششم

پس از پایان پخت شیرینی‌ها، آن‌ها را از فر بیرون آورده و اجازه می‌دهیم خنک شوند. سپس شیرینی‌ها را در ظرف دلخواه خود می‌چینیم و کمی پودر قند روی آن‌ها می‌پاشیم و با چای سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا