آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش قرابیه سیب پرتقالی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش قرابیه سیب پرتقالی

قرابیه سیب پرتقالی یک نوع شیرینی خوشمزه و ساده از شهر تبریز است که معمولاً در کنار چای سرو می‌شود. برای یادگیری کامل مراحل تهیه این شیرینی خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم قرابیه سیب پرتقالی
مارگارین یا کره نرم ۱۰۰ گرم
شکر ۲.۵ قاشق غذا خوری
روغن مایع ۱ استکان
زرده تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۲ قاشق سوپ خوری پر
آب نصف استکان
بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
وانیل کمی
آرد ۳.۵ لیوان
پوست رنده شده پرتقال ۱ قاشق چای خوری
مواد لازم برای داخل قرابیه
سیب بزرگ ۳ عدد
شکر دانه ریز ۴ قاشق غذا خوری
پوست رنده شده پرتقال ۱ قاشق چای خوری
دارچین ۳ قاشق چای خوری
مواد لازم برای روی قرابیه
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
فندق خرد شده ۱ لیوان

آموزش قرابیه سیب پرتقالی

مرحله اول

برای درست کردن قرابیه سیب پرتقال، ابتدا کره یا مارگارین را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد. سپس شکر و مارگارین را با هم مخلوط کنید و تمامی مواد دیگر به جز آرد را به آنها اضافه کنید.

مرحله دوم

آرد را به آرامی و کم کم به مخلوط اضافه کنید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید که به دست نچسبد. برای تهیه مواد داخلی قرابیه، سیب‌ها را رنده کنید و با شکر مخلوط کنید و سپس روی اجاق بپزید تا کاملاً بپزد.

مرحله سوم

اجازه دهید آب سیب‌ها گرفته شده و شکر به سیب‌ها جذب شود. بعد از خاموش کردن حرارت، پوست پرتقال رنده شده و دارچین را به مواد اضافه کنید. حواس‌تان باشد که در حین پخت، دارچین اضافه نکنید چون ممکن است تلخ شود.

مرحله چهارم

در این مرحله، روی سطح کار را آرد پاشی کنید. سپس خمیر را با وردنه باز کرده و با دهانه یک لیوان آن را به شکل دایره برش دهید. داخل هر دایره را با مخلوط سیب کاراملی پر کنید.

مرحله پنجم

سپس خمیر را به شکل نیم دایره ببندید. لبه‌های خمیر را به خوبی فشار دهید تا از هم باز نشود. یک کاسه بردارید و سفیده تخم‌مرغ را داخل آن بریزید و با چنگال کمی هم بزنید تا نرم شود.

مرحله ششم

سپس سطح قرابیه‌ها را با سفیده تخم‌مرغ رومال کنید و فندق خرد شده را به طور یکنواخت روی آنها بپاشید. سپس کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و قرابیه‌ها را درون آن به فاصله بچینید.

مرحله هفتم

قرابیه‌ها را در فر که از قبل به دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده است، به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید تا بپزند. باید ته آنها قهوه‌ای شده و روی آنها کمی صورتی شود. وقتی شیرینی‌ها خنک شدند، می‌توانید آنها را سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا