مواد لازم و آموزش قرابیه شکلاتی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش قرابیه شکلاتی
قرابیه شکلاتی یک نوع شیرینی خوشمزه و ساده از ترکیه است که با مواد مختلف تهیه میشود. برای یادگیری روش درست کردن آن به صورت کامل و مرحله به مرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم قرابیه شکلاتی | |
آرد | ۲ لیوان |
پودر کاکائو | ۱ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ۱ استکان |
کره | ۱۱۵ گرم |
شکلات تخته ای | ۸۰ گرم |
نمک | ۱ پنس |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
آموزش قرابیه شکلاتی
مرحله اول
برای درست کردن قرابیه شکلاتی، ابتدا شکلات تختهای را در یک کاسه فلزی قرار میدهیم و روی بخار آب میگذاریم تا خوب ذوب شود. سپس کمی نمک به آن اضافه میکنیم و ترکیب میکنیم.
مرحله دوم
حالا شکلات ذوب شده را کنار میگذاریم تا کمی خنک شود. بعد، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس کره که در دمای اتاق است همراه با شکر در یک کاسه میریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله با همزن برقی مواد را به مدت ۲ دقیقه مخلوط میکنیم. بعد شکلات ذوب شده و تخممرغ را به کاسه اضافه میکنیم و مخلوط کردن را ادامه میدهیم تا مواد سبک و حجیم شوند.
مرحله چهارم
حالا آرد را با بکینگ پودر، وانیل و پودر کاکائو ترکیب میکنیم و از الک رد میکنیم. سپس این مواد خشک را به کاسه خمیر تر اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا یک خمیر نرم و یکدست به دست بیاید که به دست نمیچسبد.
مرحله پنجم
در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم. سپس به اندازه یک گردو از خمیر بر میداریم و آن را گرد میکنیم. این کار را برای تمام خمیر انجام میدهیم و گردیها را در سینی فر میچینیم.
مرحله ششم
حالا سینی را در فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم شیرینیها به مدت ۵ دقیقه بپزند. بعد از ۵ دقیقه، بدون اینکه سینی را از فر خارج کنیم، با پشت قاشق روی شیرینیها فشار میدهیم تا ترکدار شوند.
مرحله هفتم
دوباره درب فر را میبندیم و اجازه میدهیم قرابیهها به مدت ۸ دقیقه دیگر در فر بمانند تا خوب بپزند. اگر میخواهید قرابیهها تردتر شوند، بگذارید ۱۲ دقیقه در فر بمانند.
مرحله هشتم
پس از تمام شدن زمان پخت، سینی را از فر خارج میکنیم و میگذاریم قرابیهها خنک شوند. در نهایت، آنها را در ظرف دلخواه میچینیم و میتوانیم با نوتلا یا شکلات ذوب شده تزئین کنیم.