مواد لازم و آموزش قرابیه مارمالادی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش قرابیه مارمالادی
قرابیه مارمالادی یکی از شیرینیهای ساده و خوشمزه است که در بسیاری از کشورهای جهان محبوبیت دارد. برای یادگیری کامل نحوه تهیه این شیرینی خوشمزه، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم قرابیه مارمالادی | |
کره | ۲۰۰ گرم |
روغن مایع | ۸۰ گرم |
پودر قند | ۱ لیوان سرخالی |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل شکری | ۱ قاشق مرباخوری |
آرد | ۳ تا ۴ لیوان |
مارمالاد دلخواه | به مقدار کافی |
آموزش قرابیه مارمالادی
مرحله اول
برای شروع، فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس کره نرم شده و پودر قند را در یک کاسه میگذاریم و با هم زن خوب مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
بعد از اینکه کره و پودر قند خوب مخلوط شدند، روغن مایع، تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا همه چیز با هم ترکیب شود. آرد را یک یا دو بار الک میکنیم تا صاف و یکدست شود.
مرحله سوم
حالا آرد را از الک روی مواد درون کاسه میریزیم و با لیسک هم میزنیم تا خمیری نرم و یکنواخت به دست بیاید. مهم است که آرد را کم کم اضافه کنیم.
مرحله چهارم
وقتی خمیر دیگر به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف میکنیم. سپس خمیر را بین دو لایه پلاستیک میگذاریم و با وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر باز میکنیم و با کاتر شکل میزنیم.
مرحله پنجم
سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و خمیرها را درون سینی میچینیم. سینی را در وسط فر قرار میدهیم تا شیرینیها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند.
مرحله ششم
پس از پخت شیرینیها، آنها را از فر خارج کرده و میگذاریم کاملاً خنک شوند. سپس بین هر دو قرابیه مقداری مارمالاد میگذاریم و آنها را به هم میچسبانیم.