آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش قرابیه مغزدار خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش قرابیه مغزدار

شیرینی قرابیه یکی از شیرینی‌های محبوب و سنتی تبریز است. این شیرینی در برخی دیگر از شهرهای آذربایجان مثل قزوین و زنجان نیز درست می‌شود و حتی در کشورهایی مانند جمهوری آذربایجان و ترکیه هم پخته می‌شود. در تبریز، قرابیه به عنوان شیرینی مجلسی و خاص شناخته می‌شود. در زنجان به این شیرینی، قرابی می‌گویند. قرابیه مغزدار به طریقی تهیه می‌شود که وسط آن با خمیر کاکائویی پر می‌شود و روی آن با کرم شکلاتی تزیین می‌گردد. این شیرینی خوشمزه و زیبا را می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. برای یادگیری مراحل کامل تهیه قرابیه مغزدار، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم قرابیه مغزدار
روغن مایع نصف استکان معادل ۴۰ گرم
کره نرم شده ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند نصف لیوان
نشاسته ذرت یا گندم ۱ لیوان
پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری سر پر
وانیل ۱ پاکت ۵ گرمی
آرد یک و نیم تا ۲ لیوان
کرم فندق شکلاتی یا نوتلا یا شکلات صبحانه برای تزیین

آموزش قرابیه مغزدار

مرحله اول

برای درست کردن قرابیه خوشمزه، اول از همه باید کره را نیم ساعت قبل از استفاده از فریزر بیرون بگذارید تا نرم شود. سپس کره را در یک کاسه بریزید و روغن، تخم‌مرغ و پودر قند را به آن اضافه کنید و به آرامی همه را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مرحله دوم

حالا نشاسته و وانیل را هم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند. آرد را به تدریج و کم کم به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. سپس نیمی از خمیر را جدا کرده و کنار بگذارید.

مرحله سوم

به بقیه خمیر، پودر کاکائو و یک قاشق مرباخوری آب اضافه کنید و خوب ورز دهید تا همه مواد خشک به خوبی ترکیب شوند و خمیر به رنگ کاکائویی درآید. از خمیر کاکائویی تکه‌های کوچک‌تر از گردو بردارید و در دست گرد کنید.

مرحله چهارم

از خمیر سفید نیز تکه‌های بزرگ‌تر از گردو بردارید و در دست گرد کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی بگذارید. خمیر سفید را بردارید و وسط آن را با دست گود کنید. سپس خمیر گرد شده و کاکائویی را در قسمت گود شده خمیر سفید قرار دهید.

مرحله پنجم

حال با خمیر سفید روی خمیر کاکائویی را بپوشانید و دوباره در دست گرد کنید. وسط آن را با انگشت فشار دهید و کمی گود کنید، سپس با چاقو گوشه‌ها را برش دهید و در سینی فر بگذارید.

مرحله ششم

زمانی که همه شیرینی‌ها را در سینی فر قرار دادید، سینی را در فر که از قبل به دمای ۱۶۵ درجه سانتی‌گراد گرم شده، قرار دهید و بگذارید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد. دقت کنید که شیرینی‌ها رنگ نگیرد و فقط پخته شوند.

مرحله هفتم

وقتی شیرینی‌ها پخته شدند، آن‌ها را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شوند. سپس آن‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید و وسط هر کدام را با کرم فندق شکلاتی پر کنید. در نهایت آن‌ها را در ظرف دلخواه سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا