مواد لازم و آموزش قرابیه پیشمانیه خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش قرابیه پیشمانیه
قرابیه پیشمانیه یکی از شیرینیهای ساده و خوشمزه ترکیهای است که بافتی نرم و پنبهای دارد. برای یادگیری مراحل تهیه این شیرینی خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم قرابیه پیشمانیه | |
کره | ۲۵۰ گرم |
روغن مایع | ۱ فنجان |
پودر نارگیل | ۱ فنجان |
پودر قند | ۴ قاشق غذاخوری |
آرد قنادی | حدودا ۱ پیمانه |
برای تزیین | |
پودر قند | ۱ قاشق چایخوری |
پودر نارگیل | ۱ قاشق غذاخوری |
آموزش قرابیه پیشمانیه
مرحله اول
برای تهیه قرابیه پیشمانیه، ابتدا کره را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا نرم شود. سپس کره و روغن مایع را در یک کاسه مناسب بریزید.
مرحله دوم
حالا پودر نارگیل را به کاسه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا همه مواد یکدست شوند. سپس پودر قند را اضافه کنید و با دست خوب مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی به دست بیاورید.
مرحله سوم
آرد را درون الک بریزید و به آرامی روی مواد الک کنید. در حین الک کردن آرد، مواد را هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی شکل بگیرد که به دست نچسبد.
مرحله چهارم
وقتی خمیر جمع شد و به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف کنید. حالا فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
مرحله پنجم
از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و به شکل گرد دربیاورید، سپس در سینی فر بچینید. این کار را برای تمام خمیر ادامه دهید.
مرحله ششم
سینی را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا شیرینیها بپزند. وقتی اطراف شیرینیها کمی طلایی شد، آنها را از فر درآورید و بگذارید کمی خنک شوند.
مرحله هفتم
در آخر، پودر نارگیل و پودر قند را با هم مخلوط کنید. سپس شیرینیها را که کمی خنک شدهاند در این مخلوط بغلطانید و بعد در ظرف سرو قرار دهید و نوش جان کنید.