آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش قرابیه چرخ فلکی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش قرابیه چرخ فلکی

قرابیه چرخ فلکی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و معروف ترکیه‌ای است که بافتی سبک و ترد دارد و می‌تواند گزینه‌ای عالی برای میان وعده و پذیرایی در مهمانی‌ها باشد. برای یادگیری کامل و گام به گام تهیه قرابیه چرخ فلکی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای قرابیه چرخ و فلکی
آرد ۲ لیوان
کره ۲۵۰ گرم
پودر قند ۱ لیوان سر خالی
نشاسته ذرت یا گندم ۱ لیوان
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۱ و نیم قاشق غذا خوری

آموزش قرابیه چرخ فلکی

مرحله اول

برای آماده‌سازی قرابیه چرخ و فلکی دلچسب، ابتدا کره‌ای را که کمی نرم شده در ظرفی بریزید و پودر قند را به آن اضافه کنید. سپس با قاشق یا لیسک خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.

مرحله دوم

حالا نشاسته ذرت یا گندم را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب یکنواختی به دست آید. سپس وانیل را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا عطر وانیل خارج شود.

نکته: اگر از وانیل شکری استفاده می‌کنید، یک بسته از وانیل معادل ۵ گرم را به مواد بیافزایید.

مرحله سوم

حالا آرد را در ظرفی جداگانه الک کنید تا سبک شود. سپس کم‌کم آرد را به مخلوط اضافه کرده و با دست خوب ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.

 

نکته: در این مرحله ممکن است خمیر کمی چسبنده باشد، پس می‌توانید کمی آرد یا پودر کاکائو به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم

خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و به یکی از قسمت‌ها مقداری پودر کاکائو اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر یکنواخت و نرمی درست شود.

مرحله پنجم

اگر قسمت سفید خمیر هنوز چسبنده است، می‌توانید به آرامی کمی آرد به آن اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکنواخت و نرمی به دست آید.

مرحله ششم

اکنون هر دو خمیر را در ظرفی گذاشته و روی آن‌ها را با سلفون بپوشانید و در یخچال بگذارید تا یک ساعت استراحت کنند و منسجم‌تر شوند.

مرحله هفتم

از هر دو خمیر کمی جدا کنید به اندازه یک فندق و با دست فرم دهید و گرد کنید تا همه خمیرها تمام شوند. سه عدد توپک سفید و سه عدد توپک کاکائویی آماده کنید.

مرحله هشتم

حالا توپک‌ها را در کف دستتان کنار هم قرار دهید و کمی از هر رنگ را به صورت دایره فشار دهید تا شکل بگیرد.

مرحله نهم

در این مرحله، کشیدن دایره‌هایی با هر دو رنگ را در دستان‌تان آغاز کنید. با این کار قسمتی از خمیر سفید و شکلاتی با هم ترکیب می‌شوند.

مرحله دهم

حالا سینی فر یا کاغذ روغنی را آماده کنید و شیرینی‌ها را با فاصله مناسب روی آن بچینید. سپس در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۷۰ درجه قرار دهید.

مواد لازم و آموزش قرابیه چرخ فلکی خانگی (مرحله به مرحله)

مرحله یازدهم

به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بگذارید تا قرابیه‌ها پخته شوند و سپس از فر خارج کرده و بگذارید در دمای محیط خنک شوند. بعد از آن می‌توانید آن‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید و در یک ظرف قرار دهید.

مرحله دوازدهم

در نهایت مقداری از قرابیه چرخ فلکی را در ظرف مناسب بچینید و کمی عسل یا شکلات صبحانه روی آن‌ها بریزید و با شکلات چیپسی یا ترافل رنگی تزئین کنید. این شیرینی‌ها را همراه با چای یا قهوه سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا