مواد لازم و آموزش قرابیه کرم دار خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش قرابیه کرم دار
قرابیه کرم دار یکی از شیرینیهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای مختلف تهیه میشود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله این شیرینی در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم قرابیه کرم دار |
|
کره یا مارگارین | ۲۵۰ گرم |
روغن مایع | ½ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر قند | ۱ پیمانه |
نشاسته ذرت | ۱٫۵ پیمانه |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
آرد | ۳٫۵ لیوان |
مواد لازم فیلینگ |
|
خامه صبحانه | ۱۰۰ گرم |
شکلات شیری | ۱۰۰ گرم |
آموزش قرابیه کرم دار
مرحله اول
برای درست کردن قرابیه کرم دار خوشمزه، ابتدا کره را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال بیرون آورده و بگذارید به دمای اتاق برسد تا نرم شود. سپس فر را روی دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
مرحله دوم
کره نرم شده، پودر قند و روغن مایع را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی با سرعت بالا خوب هم بزنید تا رنگ آن کرم شود. سپس تخممرغ را اضافه کنید و فقط تا زمانی که مخلوط شود هم بزنید.
مرحله سوم
حالا وانیل و نشاسته ذرت را به مخلوط اضافه کرده و کمی هم بزنید تا همه مواد خوب ترکیب شوند. بعد، آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.
“““html
ما ابتدا مواد را درون الک میریزیم و این کار را ۳ بار تکرار میکنیم. سپس به آرامی آرد را به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا باید مواد را بخوبی ورز دهیم تا یک خمیر نرم و لطیف به دست بیاید. سپس از خمیر، تکههایی به اندازه یک گردو جدا میکنیم و آنها را به شکل گرد درمیآوریم. بعد این گلولهها را درون سینی که با کاغذ روغنی پوشاندهایم قرار میدهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، با کمک چنگال کمی به روی خمیرها فشار میدهیم تا روی آنها خط بیفتد. سپس سینی را در طبقه میانی فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم قرابیهها به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزند تا کامل آماده شوند.
مرحله ششم
زمانی که اطراف قرابیهها کمی تغییر رنگ داد، سینی را بلافاصله از فر خارج میکنیم و اجازه میدهیم تا کاملاً خنک شوند. حالا برای فیلینگ، خامه صبحانه را با شکلات شیری بنماری میکنیم.
مرحله هفتم
حالا شکلات مذاب را داخل یک قیف یکبار مصرف میریزیم، سپس مقداری از آن را روی قسمت صاف قرابیهها میریزیم و دوباره یک قرابیه دیگر را روی آن میچسبانیم. در نهایت قرابیهها را همراه با چای سرو میکنیم. نوش جان.