مواد لازم و آموزش قرابیه کشمش و گردو خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش قرابیه کشمش و گردو
قرابیه کشمش و گردو یک شیرینی خوشمزه و سنتی در کشور ماست که با مواد بسیار ساده درست میشود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحلهی تهیهی این شیرینی در ادامه با سایت آموزش رضیم همراه باشید.
مواد لازم قرابیه کشمش و گردو |
|
کره | ۱۰۰ گرم |
روغن مایع | ۷۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر قند | ۱۲۰ گرم |
آرد سفید | ۴۵۰ گرم |
کشمش | ۸۵ گرم |
مغز گردو | ۵۰ گرم |
وانیل | ⅛ قاشق چایخوری |
آموزش قرابیه کشمش و گردو
مرحله اول
برای درست کردن قرابیهی خوشمزه، کره را حداقل ۳۰ دقیقه قبل از یخچال بیرون بیاورید تا نرم شود. سپس فر را روی دمای ۱۷۰ تا ۱۷۵ درجه سانتیگراد بگذارید تا گرم شود.
مرحله دوم
کرهی نرم شده را به همراه روغن مایع، تخممرغ و وانیل در یک کاسه بریزید. سپس پودر قند را الک کرده و به کاسه اضافه کنید. همهی مواد را با یک لیسک به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
مرحله سوم
آرد را در یک الک بریزید و ۳ بار الک کنید. سپس کمکم آرد را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر نرم به دست بیاید. وقتی خمیر به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف کنید.
مرحله چهارم
سعی کنید خمیر را به شدت ورز ندهید که نرم بماند. سپس مغز گردو را به صورت ریز خرد کرده و به همراه کشمش به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
مرحله پنجم
از خمیر گلولههایی به اندازه ۱۰ تا ۱۱ گرم جدا کرده و گرد کنید. سپس یک کیسهی فریزر داخل یک درب آبمیوهگیری دستی قرار دهید. خمیر را داخل کیسه گذاشته و خوب فشرده کنید.
مرحله ششم
زمانی که خمیر کاملاً فشرده شد، آن را از قالب خارج کرده و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. گلولههای خمیر را با فاصلهی ۱ سانتیمتر از یکدیگر روی سینی بچینید و سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید.
مرحله هفتم
اجازه دهید قرابیهها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزند تا کاملاً پخته شوند. پس از این زمان، سینی را از فر خارج کنید و بگذارید قرابیهها بدون اینکه به آنها دست بزنید، کاملاً خنک شوند.
مرحله هشتم
وقتی قرابیهها کاملاً خنک شدند، آنها را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مورد نظر بگذارید. میتوانید با پودر پسته و شکلات ذوب شده تزئین کرده و همراه با چای تازه دم سرو کنید. نوش جان!