مواد لازم و آموزش قطاب آناناس خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش قطاب آناناس
قطاب آناناس یکی از شیرینی های خوشمزه و خوش طعم است که برای مهمانی ها بسیار مناسب است. اگر میخواهید طرز تهیه قطاب آناناس را به صورت مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم قطاب آناناس |
|
کره | ۹۰ گرم |
پودر قند | ¼ پیمانه |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
آرد | ۱٫۵ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
مواد لازم میانی قطاب |
|
کمپوت آناناس | ۱ حلقه |
پودر نارگیل | ½ پیمانه |
پودر قند | ⅓ پیمانه |
اسانس آناناس (اختیاری) | ۳ قطره |
مواد لازم رومال |
|
تخم مرغ | ۱ عدد |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
آموزش قطاب آناناس
مرحله اول
برای درست کردن قطاب آناناس خوشمزه، نخست باید کره را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال بیرون بگذارید تا نرم و با دمای محیط سازگار شود. سپس کره نرم شده را در یک کاسه مناسب بگذارید.
مرحله دوم
حالا پودر قند را به آرامی درون کاسه الک کنید و با دور ملایم هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
“““html
ابتدا با همزن برقی کره را هم می زنیم تا رنگ آن کرم و خامهای شود. سپس تخممرغ و وانیل را به مخلوط اضافه می کنیم و دوباره با همزن به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم.
مرحله سوم
بهتر است در حین کار، گاهی دور کاسه را تمیز کنید تا تخممرغها خوب با هم مخلوط شوند. حالا آرد را ۳ بار الک کرده و در ۲ یا ۳ مرحله به مخلوط اضافه می کنیم و با لیسک خیلی خوب هم میزنیم.
مرحله چهارم
در نهایت باید خمیر خیلی نرم و لطیف باشد و به دست نچسبد. سپس خمیر را در یک کیسه فریزر قرار می دهیم و با وردنه آن را پهن می کنیم. بعد اجازه میدهیم خمیر به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت کند.
مرحله پنجم
بعد از یک ساعت فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس خمیر را از یخچال بیرون آورده و روی یک کاغذ روغنی میگذاریم و با وردنه به ضخامت ۳ میلیمتر باز میکنیم.
مرحله ششم
حالا خمیر را با کاتر گرد چینی قالب میزنیم. بعد برای تهیه مواد داخل قطاب، آناناس را در غذاساز میریزیم و خوب میکس میکنیم تا پوره شود. سپس آن را از صافی عبور میدهیم.
مرحله هفتم
وقتی آب اضافی پوره آناناس گرفته شد، آن را همراه با پودر نارگیل و پودر قند در یک کاسه میریزیم و در صورت تمایل اسانس آناناس را اضافه میکنیم. سپس خوب هم میزنیم تا مواد یکدست و خمیری شوند.
مرحله هشتم
یک قاشق مرباخوری از مواد داخل خمیر میگذاریم و لبههای خمیر را به صورتی که به هم نچسبند و مواد داخل معلوم باشد به هم نزدیک میکنیم. بعد درون سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم.
مرحله نهم
در این مرحله خمیرها را در سینی فر میچینیم و روی آنها را با مخلوط تخممرغ و زعفران رومال میکنیم. سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار داده و اجازه میدهیم قطابها به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزند.
مرحله دهم
بعد از این مدت، سینی را از فر بیرون میآوریم و پس از خنک شدن، آنها را در ظرف مورد نظر میچینیم. اگر فر ندارید، میتوانید یک شعلهپخشکن را روی حرارت ملایم قرار دهید و یک قابلمه روی آن بگذارید.
مرحله یازدهم
درون قابلمه یک رینگ یا کاتر قرار میدهیم و درب قابلمه را با دمکنی میپوشانیم. سپس خمیرها را روی کاغذ روغنی قرار داده و آن را روی رینگ میگذاریم. درب قابلمه را میبندیم و اجازه میدهیم قطاب به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزد. نوش جان.