آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش قطاب عسلی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش قطاب عسلی

قطاب عسلی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با روش‌های مختلف تهیه می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه کامل و مرحله به مرحلهٔ قطاب عسلی را یاد بگیرید، تا انتهای مطلب با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم قطاب عسلی
ماست ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
روغن جامد ذوب شده ۱۰۰ گرم
آرد ۲۰۰ گرم
مواد میانی قطاب
پودر بادام ۱۲۵ گرم
پودر قند ۶۰ گرم
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
گلاب ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای شربت
شکر ۲۵۰ گرم
عسل ۱ قاشق چایخوری
آب ½ پیمانه
گلاب ۲ قاشق سوپخوری

آموزش قطاب عسلی

مرحله اول

برای درست کردن قطاب عسلی، ابتدا مواد میانی را آماده می‌کنیم. پودر بادام، پودر قند و پودر هل را در یک کاسه خوب مخلوط می‌کنیم. بعد از آن، گلاب را اضافه می‌کنیم تا مواد به صورت خمیر درآید.

مرحله دوم

حالا ماست و زرده‌های تخم‌مرغ را در یک کاسه مخلوط می‌کنیم. سپس با همزن یا قاشق خوب هم می‌زنیم تا مواد یکدست شوند. بعد روغن جامد ذوب شده و بکینگ پودر را هم اضافه کرده و همه مواد را مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، آرد را به آرامی روی مخلوط درون کاسه الک می‌کنیم و به آرامی هم می‌زنیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند و خمیر نرمی به دست آید.

“““html

ما مواد را باهم مخلوط می‌کنیم تا خمیر به شکل جمع شده‌ای در بیاید. سپس این خمیر را درون سلفون می‌پیچیم و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا خوب استراحت کند.

مرحله چهارم

بعد از اینکه این زمان گذشت، خمیر را روی میز کار می‌گذاریم. سپس به اندازه یک گردو از خمیر جدا کرده و آن را با وردنه می‌فشاریم. سپس مقدار کمی از مواد میانی را در وسط خمیر می‌گذاریم و خمیر را مانند پیراشکی جمع می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، لبه‌های خمیر را با دست فشار می‌دهیم تا به هم بچسبند. بعد، فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود و سپس خمیرهای آماده شده را روی سینی فر می‌چینیم.

مرحله ششم

حالا سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا قطاب‌ها بپزند. در این حین، شکر و آب را در یک قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر حل شود. سپس عسل و گلاب را اضافه کرده و با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله هفتم

حالا اجازه می‌دهیم مواد چند بار بهم بجوشند، سپس شربت را از روی حرارت برمی‌داریم. در ادامه، قطاب‌ها را از فر خارج می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا کمی خنک شوند. سپس شربت را روی آنها می‌ریزیم و می‌گذاریم شربت به داخل قطاب‌ها برود.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا