مواد لازم

مواد لازم و آموزش قلیه اسفناج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش قلیه اسفناج

قلیه اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که از مناطق شمالی کشور ما سرچشمه گرفته. برای اینکه طرز تهیه کامل این غذا را قدم به قدم یاد بگیرید، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه شوید.

مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر
اسفناج ۵۰۰ گرم
عدس ۱ پیمانه
سیر ۲ حبه
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش قلیه اسفناج

مرحله اول

برای شروع تهیه قلیه اسفناج خوشمزه، ابتدا عدس را در یک کاسه بزرگ بریزید و مقداری آب اضافه کنید به طوری که آب حداقل دو بند انگشت بالاتر از سطح عدس‌ها باشد. سپس بگذارید عدس‌ها چند ساعت خیس بخورند.

مرحله دوم

در این مرحله، سیر را به شکل ریز خرد کنید. سپس یک قابلمه بزرگ را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن بریزید. حالا سیر خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا عطر سیر خارج شود.

مرحله سوم

حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به سیر اضافه کنید و کمی تفت دهید تا ادویه‌ها خوب با سیر ترکیب شوند. سپس عدس‌های خیس خورده را آبکشی کرده و به قابلمه اضافه کنید و بعد از آن، ۲ پیمانه آب بریزید.

مرحله چهارم

حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا آب شروع به جوشیدن کند. وقتی آب جوش آمد، حرارت را کم کنید تا عدس‌ها به آرامی پخته و نرم شوند.

مرحله پنجم

در همین حین، اسفناج را به خوبی بشویید و خرد کنید. سپس یک تابه را روی حرارت قرار دهید و اسفناج را به آن اضافه کنید. اسفناج را کمی تفت دهید تا آب آن کاملاً تبخیر شود.

مرحله ششم

حالا کمی روغن اضافه کنید و اسفناج را خوب تفت دهید تا کمی سرخ شود. زمانی که عدس نیم‌پز شد، اسفناج را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید آب قلیه کم شود. بعد از این مراحل، قلیه را در ظرف سرو کنید و با آب نارنج تزئین کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا