مواد لازم و آموزش قلیه تخم مرغ خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش قلیه تخم مرغ
قلیه تخم مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و آسان ایرانی است که طعمهای متنوعی دارد. برای یادگیری طرز تهیه این غذا، تا انتهای آموزش با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۲ حبه |
شوید | ۱۰۰ گرم |
گشنیز | ۱۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
گرد لیمو | ۱ قاشق چایخوری |
آرد سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت قلیه تخم مرغ
تفت دادن پیاز
برای درست کردن قلیه تخم مرغ خوشمزه اول باید پیاز را ریز خرد کنیم. بعد پیاز را با کمی روغن در یک قابلمه سرخ میکنیم تا نرم شود. سپس سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه میکنیم.
اضافه کردن سایر مواد
سیر را فقط کمی تفت میدهیم تا عطرش بلند شود. بعد رب گوجهفرنگی را به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه میزنیم و برای چند دقیقه سرخ میکنیم تا طعم خامی رب گرفته شود.
تفت دادن سبزیجات
در این مرحله، شوید و گشنیز را ریز خرد میکنیم و به قابلمه اضافه میکنیم. سپس سبزیجات را کمی تفت میدهیم و بعد ۵ پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کرده و میگذاریم با حرارت ملایم بپزند.
اضافه کردن تمرهندی
بعد از اینکه سبزیجات خوب پخته شدند، تمرهندی را در نصف لیوان آب جوش حل میکنیم و بعد از صاف کردن، به قابلمه اضافه میکنیم. سپس آرد سفید را در نصف لیوان آب سرد حل کرده و به قابلمه میزنیم.
سرو
در این مرحله، کمی نمک و فلفل سیاه به غذا اضافه میکنیم و در آخر تخممرغها را در قلیه شکست میزنیم. چند دقیقه صبر میکنیم تا تخممرغها کاملاً بپزند، سپس قلیه را با نان تازه و سبزی خوردن سرو میکنیم.