مواد لازم

مواد لازم و آموزش قلیه کدو حلوایی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش قلیه کدو حلوایی

قلیه کدو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که شبیه خورش فسنجان به نظر می‌رسد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله نحوه تهیه قلیه کدو حلوایی، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا چیتی ۳۰۰ گرم
سیر ۴ حبه
پودر گردو ۳۰۰ گرم
رب آلبالو ۱ قاشق غذاخوری
رب انار ملس ۳ قاشق غذاخوری
کدو حلوایی ۳۰۰ گرم
شکر ۱ قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

آموزش قلیه کدو حلوایی

مرحله اول

برای درست کردن قلیه کدو حلوایی خوشمزه، اول یک کاسه مناسب انتخاب کنید. سپس لوبیا چیتی را داخل کاسه بریزید و آب به آن اضافه کنید. بگذارید لوبیا به مدت ۲۴ ساعت در آب بخیساند.

مرحله دوم

در این مرحله، لوبیا را آبکش کرده و در یک قابلمه قرار دهید. بعد قابلمه را تا نیمه با آب پر کنید و بگذارید لوبیا به مدت ۳ ساعت کاملاً بپزد.

مرحله سوم

حالا پوست سیر را بکنید و آن را خرد کنید. سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی روغن مایع به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم

سیر خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس پودر گردو را اضافه کرده و ادامه دهید تا بوی خامی گردو گرفته شود.

مرحله پنجم

حالا رب انار، رب آلبالو، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مخلوط اضافه کنید و مدتی تفت دهید تا ادویه‌ها خوب پخته شوند. سپس آب جوش را اضافه کرده و بگذارید جوش بیاید.

مرحله ششم

بعد از اینکه آب جوش آمد، بگذارید روغن گردو بیرون بیاید. حالا پوست کدو را بکنید و آن را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کمی روغن به آن اضافه کنید.

مرحله هفتم

کدو حلوایی خرد شده را در تابه بریزید و برای چند دقیقه تفت دهید. سپس زعفران را اضافه کرده و دوباره کمی تفت دهید. بعد شکر را روی کدو بپاشید تا حین تفت دادن شکر کاراملی شود.

مرحله هشتم

حالا لوبیا پخته شده را خارج کرده و آبکش کنید. سپس لوبیا پخته و کدو حلوایی را به مخلوط گردو اضافه کنید و بگذارید برای ۱ ساعت بجوشد تا جا بیفتد. در نهایت خورش را با برنج سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا