مواد لازم

مواد لازم و آموزش قوت همدانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش قوت همدانی

قوت یا دویماج یک میان وعده یا عصرانه سنتی است. این غذا در شهرهای ترک زبان مانند تبریز، همدان و قزوین درست می‌شود، اما هر شهر دستور خاص خود را دارد. این دستور مربوط به شهر همدان است. قوت همدانی ترکیبی از نان، گردو، پنیر، سبزی و پیاز است و به عنوان عصرانه یا میان وعده سرو می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله آموزش قوت همدانی، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.

مواد لازم قوت همدانی
نان سنگک ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
گردو خرد شده نصف پیمانه
سبزی خشک معطر به مقدار لازم
پنیر دو قاشق غذا خوری
آب پنیر یا آب به مقدار لازم

آموزش قوت همدانی

مرحله اول

برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا نان سنگک خشک را خرد می‌کنیم. سپس آن را در یک کاسه می‌ریزیم و با آب پنیر یا آب مرطوب می‌کنیم. بعد پنیر و گردوهای خرد شده را اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا مخلوط شود.

مرحله دوم

در این مرحله کمی سبزی خشک به مخلوط اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم تا مواد یکدست شود. سپس پیاز را می‌شوییم، پوست می‌کَنیم و به شکل ریز خرد می‌کنیم. پیاز خرد شده را به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، کره را در یک کاسه روی حرارت بخار سماور یا کتری قرار می‌دهیم تا ذوب شود. سپس آن را به مخلوط اضافه می‌کنیم. اگر دوست دارید، می‌توانید به جای کره از روغن حیوانی استفاده کنید.

مرحله چهارم

وقتی تمام مواد به خوبی مخلوط شدند، به اندازه دلخواه از آن جدا می‌کنیم و به شکل توپ یا به شکل سنتی آن را با دست فرم می‌دهیم. این غذا که به آن قوت یا دویماج گفته می‌شود، به عنوان میان وعده لذیذ سرو می‌گردد.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا