مواد لازم

مواد لازم و آموزش قورمه سبزی با لوبیا چشم بلبلی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش قورمه سبزی با لوبیا چشم بلبلی

خورش قورمه سبزی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در تمام دنیا شناخته شده است. اکثر ایرانی‌ها این خورش را بسیار دوست دارند و وجود سبزی‌های معطر در آن باعث ایجاد عطر و طعم عالی می‌شود. این خورش معمولاً با برنج سرو می‌شود. در رسپی اصلی این خورش از لوبیا قرمز استفاده می‌شود، اما در این دستور از لوبیا چشم بلبلی استفاده می‌کنیم. لوبیا چشم بلبلی عطر و طعم بهتری نسبت به سایر حبوبات دارد و بر روی طعم خورش تأثیر مثبت می‌گذارد.

مواد لازم برای ۳ نفر
سبزی قورمه ۳۰۰ گرم
روغن به میزان لازم
پیاز ۲ عدد
گوشت گوسفندی تکه شده ۳۰۰ گرم
زردچوبه به میزان لازم
لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه
لیمو عمانی ۲ عدد
تمر هندی به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

دستور پخت قورمه سبزی با لوبیا چشم بلبلی

مرحله اول

ابتدا یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود. سبزی قورمه سبزی را به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا آب آن بخار شود و حجمش نصف گردد. باید مراقب باشیم که سبزی‌ها نسوزند. پیاز‌ها را شسته و پوست می‌کنیم.

مرحله دوم

سپس پیاز‌ها را به صورت ریز خرد می‌کنیم. یک تابه دیگر با کمی روغن روی حرارت قرار می‌دهیم تا روغن داغ شود. پیازها را در آن تابه ریخته و تفت می‌دهیم تا نرم و طلایی شوند. سپس گوشت را به تکه‌های کوچک تقسیم کرده و به پیاز اضافه می‌کنیم تا کمی رنگ آن تغییر کند.

مرحله سوم

در این مرحله زردچوبه را به گوشت اضافه می‌کنیم. سپس لوبیا که از شب قبل خیس کرده‌ایم را به گوشت اضافه کرده و سه لیوان آب جوش به آن اضافه می‌کنیم. سپس با حرارت کم می‌گذاریم تا گوشت و لوبیا بپزند.

مرحله چهارم

سبزی سرخ شده را به همراه لیمو عمانی به مخلوط اضافه کرده و می‌گذاریم که خوب بپزد. بعد از دو ساعت، عصاره تمر هندی، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و مجدداً یک ساعت دیگر زمان می‌دهیم تا کاملاً جا بیفتد و روغن آن بیفتد.

مطالب پیشنهادی

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا