مواد لازم

مواد لازم و آموزش قورمه سبزی با گوشت قلقلی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش قورمه سبزی با گوشت قلقلی

خورش قورمه سبزی با گوشت قلقلی یکی از روش‌های پخت این خورش است که به‌دلیل استفاده از گوشت چرخ کرده خیلی سریعتر آماده می‌شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله قورمه سبزی با گوشت قلقلی در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سبزی قورمه سبزی ۱ کیلوگرم
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
لوبیا قرمز یا لوبیاچیتی نصف پیمانه
لیمو عمانی ۳ عدد
پر لیمو ۱ قاشق چایخوری
پیاز ۳ عدد
زعفران به مقدار لازم
آب قلم یا قلم به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

آموزش قورمه سبزی با گوشت قلقلی

مرحله اول

برای پخت قورمه سبزی با گوشت قلقلی می‌توانید از لوبیا قرمز، لوبیا چیتی یا لوبیا چشم بلبلی استفاده کنید. انتخاب با شماست. فقط فراموش نکنید که شب قبل حبوبات را در آب بخیسانید تا نفخ آنها گرفته شود.

مرحله دوم

سبزی‌ها را خوب پاک کنید و بشویید. به طور سنتی سبزی‌های قورمه سبزی شامل تره، جعفری، اسفناج، شنبلیله و گشنیز است. مقدار و نسبت این سبزی‌ها در طعم نهایی خورش بسیار مؤثر است.

مرحله سوم

برای مثال: در یک کیلوگرم سبزی، باید حدود ۷۰۰ گرم جعفری و تره، ۲۰۰ گرم اسفناج و ۱۰۰ گرم ترکیب شنبلیله و گشنیز باشد. خیلی شنبلیله در خورش باعث تلخی آن می‌شود. سبزی‌های قورمه سبزی را باید خوب ریز خرد کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله سبزی‌ها را با روغن تفت دهید تا نرم شده و رنگ آنها تغییر کند. اول بگذارید سبزی‌ها روی حرارت بدون روغن تفت بخورند تا آب اضافی‌شان بخار شود و بعد روغن را اضافه کنید.

مرحله پنجم

پیازها را پوست بکنید و خوب بشویید. پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و سپس آنها را در قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. سپس سبزی تفت داده شده را به پیاز اضافه کنید.

مرحله ششم

مواد را با هم خوب هم بزنید. حالا کمی فلفل و زردچوبه به ترکیب اضافه کنید و بگذارید تفت بخورد. در این مرحله…

“““html

لوبیا را با آب قلم یا قلم گوسفندی در یک قابلمه بریزید. سپس مقداری آب جوش به خورش اضافه کنید. بگذارید خورش به جوش بیاید و خوب قل بزند.

مرحله هفتم

حالا حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش به آرامی بجوشد. این کار باعث می‌شود تا قرمه سبزی خوشمزه‌تر شود و روغن خوبی بگیرد. در این مرحله باید گوشت‌های قلقلی را آماده کنید. گوشت را با کمی نمک، فلفل سیاه و زعفران ورز دهید.

مرحله هشتم

سپس کمی پیاز رنده شده که آب آن را گرفته‌اید به مخلوط اضافه کنید. خوب ورز دهید تا کاملا یک دست شود. بعد با دستان خود، از مخلوط گوشت گلوله‌هایی درست کنید. سعی کنید تمام قلقلی‌ها اندازه یکسانی باشند. در خلال پخت، گوشت‌های قلقلی را به خورش اضافه کنید.

مرحله نهم

قبل از اینکه لیمو عمانی را به خورش اضافه کنید، آن را با چنگال سوراخ کنید. لیمو را به مدت یک ربع در آب گرم بگذارید تا تلخی آن گرفته شود. پس از دو ساعت از پخت خورش، لیمو عمانی را که سوراخ کرده‌اید به خورش اضافه کنید.

مرحله دهم

در انتهای پخت، در قابلمه را کمی باز بگذارید تا خورش روغن بیندازد. کمی خورش را بچشید و اگر نیاز بود، باز هم کمی نمک به آن اضافه کنید. در آخر، زعفران را اضافه کنید و بگذارید یکی دو جوش بزند. بعد از آن می‌توانید شعله را خاموش کنید.

مواد لازم و آموزش قورمه سبزی با گوشت قلقلی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا