مواد لازم

مواد لازم و آموزش قورمه مشهدی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش قورمه مشهدی

قورمه مشهدی یکی از غذاهای قدیمی و محبوب شهر مشهد است که در گذشته برای مراسم و مهمانی‌های خاص درست می‌شد. اگر می‌خواهید طرز تهیه این غذای خوشمزه را به طور کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
دنبه ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن و زردچوبه به مقدار کافی

طرز تهیه قورمه مشهدی

مرحله اول

برای درست کردن قورمه مشهدی خوشمزه، ابتدا پیازها را پوست کنده و به صورت خلالی و درشت خرد می‌کنیم. سپس یک قابلمه روی حرارت قرار داده و کمی روغن در آن می‌ریزیم. بعد، پیازهای خرد شده را به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

پیازها را خوب تفت می‌دهیم تا نرم و شفاف شوند. سپس مقداری زردچوبه به آن‌ها اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا طعم زردچوبه به پیازها نفوذ کند. سپس گوشت و دنبه را به تکه‌های کوچک به اندازه‌ی چنجه خرد می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، گوشت و دنبه را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس مقداری فلفل سیاه و یک لیوان آب به قابلمه اضافه می‌کنیم و درب آن را می‌گذاریم.

مرحله چهارم

حرارت زیر قابلمه را کم کرده و می‌گذاریم گوشت و دنبه با حرارت ملایم به مدت ۲ تا ۳ ساعت بپزند. در این مدت بهتر است هر ۳۰ دقیقه به آن سر بزنیم و مواد را کمی هم بزنیم تا یکنواخت بپزند.

مرحله پنجم

زمانی که گوشت کاملاً پخته شد، درب قابلمه را کنار می‌گذاریم و حرارت را افزایش می‌دهیم. سپس کمی نمک به غذا اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا آب قابلمه به طور کامل بخار شود.

مرحله ششم

پس از اینکه آب غذا تبخیر شد، حرارت را کم کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا گوشت و دنبه با روغن خود سرخ شوند. در نهایت، غذا را در ظرف مناسب سرو کرده و با نان یا برنج تناول می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا