مواد لازم و آموزش قورمه مشهدی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش قورمه مشهدی
قورمه مشهدی یکی از غذاهای قدیمی و محبوب شهر مشهد است که در گذشته برای مراسم و مهمانیهای خاص درست میشد. اگر میخواهید طرز تهیه این غذای خوشمزه را به طور کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفندی | ۵۰۰ گرم |
دنبه | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن و زردچوبه | به مقدار کافی |
طرز تهیه قورمه مشهدی
مرحله اول
برای درست کردن قورمه مشهدی خوشمزه، ابتدا پیازها را پوست کنده و به صورت خلالی و درشت خرد میکنیم. سپس یک قابلمه روی حرارت قرار داده و کمی روغن در آن میریزیم. بعد، پیازهای خرد شده را به قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله دوم
پیازها را خوب تفت میدهیم تا نرم و شفاف شوند. سپس مقداری زردچوبه به آنها اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدهیم تا طعم زردچوبه به پیازها نفوذ کند. سپس گوشت و دنبه را به تکههای کوچک به اندازهی چنجه خرد میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، گوشت و دنبه را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت میدهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس مقداری فلفل سیاه و یک لیوان آب به قابلمه اضافه میکنیم و درب آن را میگذاریم.
مرحله چهارم
حرارت زیر قابلمه را کم کرده و میگذاریم گوشت و دنبه با حرارت ملایم به مدت ۲ تا ۳ ساعت بپزند. در این مدت بهتر است هر ۳۰ دقیقه به آن سر بزنیم و مواد را کمی هم بزنیم تا یکنواخت بپزند.
مرحله پنجم
زمانی که گوشت کاملاً پخته شد، درب قابلمه را کنار میگذاریم و حرارت را افزایش میدهیم. سپس کمی نمک به غذا اضافه کرده و تفت میدهیم تا آب قابلمه به طور کامل بخار شود.
مرحله ششم
پس از اینکه آب غذا تبخیر شد، حرارت را کم کرده و به تفت دادن ادامه میدهیم تا گوشت و دنبه با روغن خود سرخ شوند. در نهایت، غذا را در ظرف مناسب سرو کرده و با نان یا برنج تناول میکنیم.