مواد لازم

مواد لازم و آموزش قیساوای زردآلو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش قیساوای زردآلو

قیساوای زردآلو یکی از غذاهای خوشمزه در استان‌های آذربایجان است که با مواد مختلف تهیه می‌شود. برای آموزش کامل و گام به گام این غذا، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
قیسی ۳۰۰ گرم
آب ½ فنجان
شیره انگور ۱ فنجان
کره یا روغن محلی ۲ قاشق سوپخوری
پودر هل نوک قاشق چایخوری

آموزش قیساوای زردآلو

مرحله اول

برای تهیه قیساوای زردآلو ابتدا قیسی‌ها را شسته و در یک آبکش می‌گذاریم تا آب اضافی آن‌ها خارج شود. سپس یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و قیسی‌ها را درون آن می‌ریزیم.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و آب را روی قیسی‌ها می‌ریزیم. سپس درب قابلمه را می‌بندیم و اجازه می‌دهیم قیسی‌ها به خوبی بپزند و کمی از آب آن‌ها تبخیر شود.

مرحله سوم

وقتی آب قیسی‌ها کمی کم شد، کره یا روغن محلی را به آن‌ها اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم. سپس وقتی که کره ذوب شد، پودر هل را به قیسی‌ها اضافه کرده و هم می‌زنیم تا عطر هل آزاد شود.

مرحله چهارم

حالا شیره انگور را به مخلوط قیسی‌ها اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم. اجازه می‌دهیم قیسی‌ها با شیره انگور بپزند و قوام بگیرند. یادتان باشد که گاهی آن‌ها را هم بزنید تا قیسی‌ها ته نگیرد.

مرحله پنجم

در نهایت، وقتی قیساوا به غلظت دلخواه رسید، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و آن را در ظرف مورد نظر می‌ریزیم. این غذای خوشمزه را می‌توانید با برنج یا نان سرو کنید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا