مواد لازم و آموزش قیساوای زردآلو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش قیساوای زردآلو
قیساوای زردآلو یکی از غذاهای خوشمزه در استانهای آذربایجان است که با مواد مختلف تهیه میشود. برای آموزش کامل و گام به گام این غذا، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
قیسی | ۳۰۰ گرم |
آب | ½ فنجان |
شیره انگور | ۱ فنجان |
کره یا روغن محلی | ۲ قاشق سوپخوری |
پودر هل | نوک قاشق چایخوری |
آموزش قیساوای زردآلو
مرحله اول
برای تهیه قیساوای زردآلو ابتدا قیسیها را شسته و در یک آبکش میگذاریم تا آب اضافی آنها خارج شود. سپس یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و قیسیها را درون آن میریزیم.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و آب را روی قیسیها میریزیم. سپس درب قابلمه را میبندیم و اجازه میدهیم قیسیها به خوبی بپزند و کمی از آب آنها تبخیر شود.
مرحله سوم
وقتی آب قیسیها کمی کم شد، کره یا روغن محلی را به آنها اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. سپس وقتی که کره ذوب شد، پودر هل را به قیسیها اضافه کرده و هم میزنیم تا عطر هل آزاد شود.
مرحله چهارم
حالا شیره انگور را به مخلوط قیسیها اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم. اجازه میدهیم قیسیها با شیره انگور بپزند و قوام بگیرند. یادتان باشد که گاهی آنها را هم بزنید تا قیسیها ته نگیرد.
مرحله پنجم
در نهایت، وقتی قیساوا به غلظت دلخواه رسید، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و آن را در ظرف مورد نظر میریزیم. این غذای خوشمزه را میتوانید با برنج یا نان سرو کنید. نوش جان!