مواد لازم و آموزش قیساوا خرما برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش قیساوا خرما
قیساوا خرما یکی از غذاهای خوشمزه و مغذی از تبریز است که میتواند به عنوان یک صبحانه کامل سرو شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه قیساوا خرما، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
خرما یا رطب | ۱۲ عدد |
پودر گردو | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
کنجد و نمک | به مقدار کافی |
روغن مایع یا کره | به مقدار کافی |
آموزش قیساوا خرما
مرحله اول
برای تهیه قیساوا خرما، ابتدا هستههای خرما را جدا کنید. اگر خرما سفت است، آن را در یک قابلمه با آب قرار دهید و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا خرما نرم شود.
مرحله دوم
یک تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید. سپس خرما و پودر گردو را به تابه اضافه کنید و بگذارید به آرامی تفت بخورد تا بوی گردو خوب پخش شود و خرما نرم شود.
مرحله سوم
پس از آن، پودر دارچین را به مخلوط اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا عطر دارچین آزاد شود. سپس تخممرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید. مقداری نمک هم به آن اضافه کنید و بگذارید تخممرغ بسته شود.
مرحله چهارم
وقتی تخممرغ نیمه پخته شد، در صورت تمایل، مقداری کنجد روی آن بپاشید. بعد از اینکه تخممرغ به طور کامل پخته شد، تابه را از روی حرارت بردارید و با نان تازه سرو کنید. نوش جان!