مواد لازم و آموزش قیمالی پیده برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش قیمالی پیده
قیمالی پیده یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ترکیه است که با مواد مختلف تهیه میشود. برای آشنایی با مراحل کامل و آسان تهیه قیمالی پیده، با سایت آموزشی رضیم ادامه مطلب را مشاهده کنید.
مواد لازم قیمالی پیده | |
آب ولرم | ۱ لیوان (۲۰۰ میلی لیتر) |
مارگارین | ۴ قاشق غذا خوری |
آرد همه کاره | ۱ کیلو گرم |
مخمر نان تازه | ۱۵ گرم یا ۱ قاشق غذا خوری پودر مخمر فوری |
آب گرم | ۱.۵ لیوان (۳۰۰ میلی لیتر) |
نمک | ۳ قاشق غذا خوری |
مواد میانی | |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
فلفل دلمهای سبز خرد شده | ۱ عدد |
فلفل دلمهای قرمز خرد شده | ۱ عدد |
شکر | ۱ قاشق چای خوری |
جعفری شسته و ریز خرد شده | ۱ دسته |
گوشت چرخکرده یا ریز خرد شده | ۲۵۰ گرم |
پاپریکا | ۲ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | ۲ قاشق چای خوری |
مواد لازم برای سس | |
فلفل سیاه | ۲ قاشق چای خوری |
سس گوجهفرنگی سالسا | ۲ قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذا خوری |
آموزش قیمالی پیده
مرحله اول
برای درست کردن قیمالی پیده خوشمزه، اول باید خمیر پیده را آماده کنیم. برای این کار، ما آب ولرم، مارگارین، ۸۵۰ گرم آرد، مخمر، آب گرم، نمک و شکر را به یک کاسه میریزیم و خوب مخلوط میکنیم. سپس به مدت ۵ دقیقه ورز میدهیم.
مرحله دوم
بعد از آن، دستهایمان را با کمی آب مرطوب میکنیم تا خمیر به دست نچسبد. اگر در حین ورز دادن خمیر سفت شد، کمی آب اضافه میکنیم و اگر خیلی نرم شد، کمی آرد اضافه میکنیم.
مرحله سوم
بعد از اینکه ورز دادن خمیر تمام شد، روی کاسه را با یک کیسه پلاستیکی یا سلفون کاملاً میپوشانیم و آن را به مدت ۴۵ دقیقه کنار میگذاریم تا خمیر پف کند.
مرحله چهارم
در این فاصله، مواد میانی را آماده میکنیم. پیاز را شسته و پوست میکنیم و به صورت نگینی ریز خرد میکنیم و در یک کاسه میریزیم. سپس گوشت چرخ کرده یا خرد شده را به آن اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، جعفری خرد شده، فلفل دلمهای ریز خرد شده، شکر، پاپریکا، فلفل سیاه، نمک، رب گوجهفرنگی و ۲ قاشق غذاخوری آب را به مخلوط اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و کنار میگذاریم تا طعمدار شود.
مرحله ششم
حالا سس را تهیه میکنیم. سس گوجه سالسا، روغن زیتون، فلفل سیاه و رب گوجهفرنگی را در یک کاسه مخلوط کرده و کنار میگذاریم. سپس خمیر را به ۱۵ گلوله کوچک تقسیم میکنیم. هر کدام تقریباً اندازه یک مشت است.
مرحله هفتم
مقداری آرد را روی میز میپاشیم تا گلولههای خمیر به میز نچسبند. سپس هر گلوله خمیر را به شکل بیضی بلند و صاف در میآوریم و مقداری سس را روی آن پخش میکنیم.
مرحله هشتم
حالا به مقدار یک بند انگشت از لبههای خمیر را جا میگذاریم و لبهها را سس نمیزنیم. سپس مخلوط گوشت را به طور یکنواخت روی خمیر میریزیم و تمام قسمتهای خمیر را با گوشت میپوشانیم.
مرحله نهم
در این مرحله، کمی روی گوشت را فشار میدهیم تا صاف شود و به خمیر بچسبد. سپس لبه خمیر را به سمت داخل رول میکنیم. دقت کنید که فقط قسمتهایی که سس نخوردهاند را جمع کنیم.
مرحله دهم
دو طرف لبهها را جمع کرده و به هم میچسبانیم تا شکل قایق بگیرد. حالا کف سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم یا آن را چرب میکنیم. قیمالیها را در سینی فر قرار میدهیم.
مرحله یازدهم
سپس آنها را در فر که از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه قرار میدهیم تا رنگ آنها طلایی یا قهوهای شود. این کار حدود ۱۵ دقیقه طول میکشد. بعد از آن، آنها را از فر خارج میکنیم و به آرامی از سینی جدا کرده و در ظرف مناسبی سرو میکنیم.