مواد لازم

مواد لازم و آموزش لازانیا اسفناج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش لازانیا اسفناج

لازانیا اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که با موادی متنوع تهیه می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله آن را بیاموزید، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

“““html

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
قارچ ۳ پیمانه
اسفناج ۵ پیمانه
عدس‌ ½ پیمانه
لازانیا ۱۲ ورق
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
ادویه‌ لازانیا ۱ بسته
پنیر پیتزا به مقدار کافی
نمک به مقدار کافی
مواد لازم برای سس بشامل
کره ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۱ پیمانه
پودر پیاز ۱ قاشق چایخوری
فلفل‌ سیاه و جوز هندی از هر کدام ½ قاشق چایخوری
نمک‌ به مقدار کافی

آموزش لازانیا اسفناج

مرحله اول

برای اینکه یک لازانیای اسفناج خوشمزه درست کنیم، در ابتدا عدس را به خوبی می‌شوییم و داخل یک قابلمه پر از آب می‌ریزیم. سپس قابلمه را روی آتش می‌گذاریم و می‌گذاریم تا عدس در آب جوش بپزد و کاملاً نرم شود.

مرحله دوم

وقتی عدس پخته شد، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و محتویات آن را داخل آبکش می‌ریزیم. در ادامه، پیاز را خیلی نازک خلال می‌کنیم و یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و روغن مایع را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا پیاز را به تابه اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا نرم و شفاف شود. سپس سیر را ریز رنده کرده و به همراه ادویه لازانیا و نمک به تابه می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا عطر سیر و ادویه خوشبو شود. بعد از آن، اسفناج را می‌شوییم.

مرحله چهارم

در این مرحله، اسفناج و قارچ را به صورت درشت خرد کرده و سپس قارچ را به تابه اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا سرخ شود. سپس، اسفناج را به تابه می‌افزایم و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا رنگ اسفناج تغییر کند.

مرحله پنجم

حالا عدس پخته را به تابه اضافه می‌کنیم و بعد از اینکه خوب مخلوط شد، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم. ورق‌های لازانیا را درون کاسه‌ای پر از آب جوش می‌گذاریم تا نرم شوند، سپس در آبکش می‌گذاریم.

مرحله ششم

در این مرحله، فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. حالا به سراغ تهیه سس بشامل می‌رویم. برای این کار، کره و آرد را درون یک قابلمه کوچک ریخته و کمی تفت می‌دهیم.

مرحله هفتم

زمانی که بوی خامی آرد گرفته شد، به آرامی شیر را به قابلمه اضافه می‌کنیم و مدام هم می‌زنیم تا گلوله‌های آرد باز شوند. به هم زدن ادامه می‌دهیم تا سس بشامل غلیظ بشود. سپس پودر پیاز را به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله هشتم

حالا جوزهندی، فلفل سیاه و نمک را به مخلوط اضافه می‌کنیم و بعد از مخلوط کردن، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم. ورق‌های نرم شده لازانیا را روی سطح کار می‌گذاریم و مقداری از مخلوط میانی را روی آن‌ها می‌ریزیم.

مرحله نهم

اکنون ورق‌های لازانیا را رول کرده و درون یک ظرف چرب و مقاوم در برابر حرارت قرار می‌دهیم. سپس سس بشامل را روی رول‌ها می‌ریزیم و روی آن را با مقدار زیادی پنیر پیتزا می‌پوشانیم.

مرحله دهم

کمی جعفری خرد شده را به عنوان تزئین روی پنیر می‌ریزیم و سپس ظرف را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم لازانیا به مدت ۲۰ دقیقه در فر بماند تا کاملاً پخته و پنیر آب شود.

مرحله یازدهم

بعد از گذشت این زمان، گریل را روشن می‌کنیم و اجازه می‌دهیم لازانیا به مدت ۳ دقیقه گریل شود تا پنیر کاملاً طلایی و خوش رنگ شود. در نهایت، لازانیای اسفناج را با سس دلخواه سرو می‌کنیم. نوش جان!

مواد لازم و آموزش لازانیا اسفناج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا