مواد لازم و آموزش لازانیا بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش لازانیا بادمجان
لازانیا بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و بینالمللی است که در آن از گوشت استفاده نمیشود. این غذا برای افرادی که گیاهخوار هستند، گزینه مناسبی میباشد. برای یادگیری نحوه تهیه کامل و مرحله به مرحله لازانیا بادمجان، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
لازانیا | ۱ بسته |
بادمجان | ۳ عدد |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
سیر | ۱ حبه |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۵۰ گرم |
شیر | ۲ لیوان |
پنیر پیتزا | به مقدار کافی |
پودر آویشن | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و پودر تخم گشنیز | به مقدار کافی |
آموزش لازانیا بادمجان
مرحله اول
برای درست کردن لازانیا بادمجان خوشمزه، ابتدا بادمجانها را خوب میشوییم، سپس پوست آنها را کنده و به صورت حلقههای نازک برش میزنیم. بعد از این کار، یک تابه مناسب روی حرارت ملایم میگذاریم.
مرحله دوم
اکنون مقداری روغن مایع را به تابه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم روغن کمی داغ شود. سپس برشهای بادمجان را درون تابه قرار میدهیم و هر دو طرف آنها را خوب سرخ کرده و کنار میگذاریم. بعد، قارچها را میشوییم.
مرحله سوم
در این مرحله، قارچها را به صورت حلقهای برش میزنیم. سپس یک تابه دیگر را روی حرارت میگذاریم و کمی روغن در آن میریزیم. بعد از آن، قارچها را به تابه اضافه میکنیم و شروع به تفت دادن آنها میکنیم.
“`html
مرحله چهارم
در این مرحله، قارچها را خوب سرخ میکنیم. سپس فلفل دلمهای را میشوییم و دانههایش را جدا میکنیم. بعد، فلفل دلمهای را به صورت نوارهای نازک برش میزنیم و به قارچها اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدهیم.
مرحله پنجم
حالا پوست سیر را پاک کرده و آن را له میکنیم. سپس سیر له شده را داخل تابه میریزیم و تفت میدهیم. بعد از آن، بادمجانها را اضافه میکنیم و همه مواد را مخلوط میکنیم تا خوب ترکیب شوند.
مرحله ششم
در این مرحله، نمک، ادویه لازانیا، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز و رب گوجهفرنگی را به مخلوط داخل تابه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا خامی رب برطرف شود. سپس نصف استکان آب هم اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
اجازه میدهیم مخلوط سبزیجات بپزد تا آب آن بخار شود. حالا یک قابلمه را تا نیمه آب پر میکنیم و روی حرارت زیاد میگذاریم تا آب به جوش بیاید. بعد مواد لازانیا را از روی حرارت بر میداریم.
مرحله هشتم
حالا سس بشامل را درست میکنیم. برای این کار، کره را در یک قابلمه مناسب ذوب میکنیم و روی حرارت ملایم میگذاریم. سپس آرد را به آن اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا بوی خامی آرد از بین برود.
مرحله نهم
زمانی که بوی خامی آرد گرفته شد، به تدریج شیر را اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا آرد گلوله نشود. سپس سس را روی حرارت نگه میداریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت دلخواه برسد.
مرحله دهم
هنگامی که آب جوش آمد، ورقهای لازانیا را به همراه کمی نمک و روغن در آب جوش میریزیم. سپس اجازه میدهیم ۱۰ دقیقه در آب جوش بمانند تا نرم شوند. بعد لازانیا را در آبکش میگذاریم و با آب سرد آبکشی میکنیم.
مرحله یازدهم
در این مرحله، فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم و منتظر میمانیم تا کاملاً گرم شود. سپس کف ظرف مورد نظر را با کمی روغن مایع چرب میکنیم و ورقهای لازانیا را درون آن میچینیم.
مرحله دوازدهم
حالا با یک برس مقدار زیادی از سس بشامل را روی ورقهای لازانیا میمالیم، سپس از مواد سبزیجات را به آرامی روی آن میپاشیم و بعد روی مواد را با پنیر پیتزا پر میکنیم. این مراحل را دوباره تکرار میکنیم.
مرحله سیزدهم
برای لایه آخر، یک ورق لازانیا میگذاریم و سس بشامل را روی آن میریزیم. بعد از آن روی سس را با پنیر پیتزا میپوشانیم و مقداری پودر آویشن روی لازانیا میپاشیم. سپس روی آن را با ورق فویل میپوشانیم.
مرحله چهاردهم
حالا لازانیا را به وسط فر میگذاریم و اجازه میدهیم به مدت ۳۰ دقیقه بپزد. بعد از این مدت، ورق فویل را از روی لازانیا برمیداریم و گریل را روشن میکنیم.
مرحله پانزدهم
در آخر اجازه میدهیم لازانیا به مدت ۳ تا ۴ دقیقه زیر گریل بماند تا پنیر پیتزا طلایی و خوشرنگ شود. سپس لازانیا را از فر خارج کرده و برش میزنیم و با سس دلخواه سرو میکنیم. نوش جان!