مواد لازم

مواد لازم و آموزش لازانیا رتتویی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش لازانیا رتتویی

امروزه لازانیا یکی از غذاهای پرطرفدار در مهمانی‌ها و دیگر وعده‌های غذایی خانواده‌ها شده است. این غذای خوشمزه ریشه‌ای ایتالیایی دارد و معمولاً از لایه‌های نازک پاستا (لازانیا)، گوشت، سس بشامل و پنیر پارمزان درست می‌شود. رتتویی، غذایی گیاهی و مشهور از فرانسه است که خاستگاه آن به شهر “نیس” برمی‌گردد. لازانیا رتتویی ترکیبی از لازانیا و سبزیجات مختلف است. این غذا به خاطر استفاده از سبزیجات سالم، طرفداران زیادی دارد و برای افرادی که گیاه‌خوار هستند نیز مناسب است. در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید تا مراحل کامل تهیه لازانیا رتتویی را مشاهده کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز ۱ عدد
هویج ۱ عدد
فلفل دلمه بزرگ ۱ عدد
سیر ۲ حبه
کدو سبز ۳ عدد
بادمجان ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ الی ۵ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل ۱ قاشق چای خوری
آویشن ۱ قاشق چای خوری
روغن به مقدار لازم
گوجه فرنگی ۴ عدد
مواد لازم برای سس سفید
پنیر خامه ای ۷۵۰ گرم
پنیر موزارلا نصف پیمانه
ریحان خرد شده نصف پیمانه
تخم ۳ عدد

“““html
مرغ

۱ عدد نمک نصف قاشق چای خوری فلفل نصف قاشق چای خوری مواد لازم برای رتتویی بادمجان حلقه شده ۲ عدد کدو سبز حلقه شده ۲ عدد گوجه فرنگی ۶ عدد نمک نصف قاشق چای خوری فلفل نصف قاشق چای خوری سیر خرد شده ۲ حبه آویشن ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری لازانیا ۱ بسته

آموزش لازانیا رتتویی

مرحله اول

برای درست کردن لازانیا خوشمزه به سبک رتتویی، ابتدا باید سس قرمز را آماده کنیم. برای این کار، پیاز را شسته و پوست می‌کنیم و سپس به تکه‌های کوچک خرد می‌کنیم. هویج و فلفل دلمه‌ای را هم شسته و خرد می‌کنیم.

مرحله دوم

کدو سبز و بادمجان را هم شسته، پوست می‌کنیم و خرد می‌کنیم. سیر را رنده کرده و کنار می‌گذاریم. یک تابه برداشته و کمی روغن در آن می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود. سپس پیاز را اضافه کرده و تفت می‌دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله، به تدریج تمام مواد خرد شده را به تابه اضافه می‌کنیم. ادویه‌جات و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. ۴ گوجه‌فرنگی که برای سس کنار گذاشته بودیم را پوره می‌کنیم و به مواد اضافه می‌کنیم. حالا اجازه می‌دهیم که ۳۰ دقیقه پخته شود.

مرحله چهارم

برای تهیه سس سفید، پنیر خامه‌ای، پنیر موزارلا، تخم‌مرغ، ریحان خرد شده، نمک و فلفل را در یک کاسه می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم. در این مرحله لایه‌های رتتویی را آماده می‌کنیم. برای این کار، بادمجان‌ها را شسته و با پوست به شکل حلقه‌ای برش می‌زنیم.

مرحله پنجم

کدو سبز را هم با پوست به شکل حلقه‌ای برش می‌زنیم و کنار می‌گذاریم. گوجه‌فرنگی حلقه شده، سیر خرد شده، نمک، فلفل، آویشن و روغن زیتون را در یک کاسه می‌ریزیم و همه را خوب مخلوط می‌کنیم. سپس لازانیا را در آب جوش می‌ریزیم تا نرم شود.

مرحله ششم

اگر از لازانیا نیمه آماده استفاده می‌کنید، کافی است آن را در آب ولرم بخیسانید. در ادامه، داخل ظرف پیرکس را با کمی روغن مایع چرب می‌کنیم و مواد را به ترتیب روی هم می‌چینیم.

مرحله هفتم

یک لایه لازانیا، مخلوط سس قرمز، یک لایه لازانیا و مخلوط سس سفید. حالا روی این لایه‌ها کدو، بادمجان و گوجه‌فرنگی حلقه شده را به شکل نواری می‌چینیم. دوباره مخلوط سس قرمز، یک لایه لازانیا و سپس مخلوط سس سفید را روی آن می‌ریزیم.

مرحله هشتم

در مرحله آخر، یک بار دیگر کدو، بادمجان و گوجه‌فرنگی حلقه شده را روی هم می‌چینیم و ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا کاملاً پخته و روی لازانیا طلایی شود. سپس آن را سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا