مواد لازم

مواد لازم و آموزش لازانیا قارچ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه لازانیای قارچ

لازانیا یک نوع غذای ایتالیایی معروف است که از لایه‌های نازک پاستا درست می‌شود. این غذا به صورت چند لایه آماده می‌شود و در هر لایه می‌توان از مواد مختلف استفاده کرد. یکی از مواد اصلی لازانیا پنیر پیتزا و سس سفید به نام “بشامل” است. اما در این دستور، از قارچ و دال عدس بین لایه‌ها استفاده خواهیم کرد. در سس سفید نیز از شیر گیاهی و پنیر گیاهی به کار می‌رود. این لازانیا برای افرادی که گیاه‌خوار هستند می‌تواند گزینه خوبی باشد.

مواد لازم برای ۳ نفر
ورق‌های لازانیا آماده ۸ ورق
پیاز ۲ عدد
قارچ ۴۰۰ گرم
گوجه‌فرنگی ۳ عدد
دال عدس ۸۰ گرم
رب گوجه‌فرنگی ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
زیره ۱ قاشق چای خوری
سیر ۳ حبه
آرد ۲۰ گرم
شیر گیاهی یک پنجم لیوان
پنیر ورقه‌ای گیاهی ۵۰ گرم
مخمر مغذی ۱ قاشق غذا خوری

دستور پخت لازانیای قارچ

مرحله اول

برای درست کردن لازانیای قارچ خوشمزه، اول از همه پیازها را شسته و پوست می‌کنیم. سپس آنها را به صورت نگینی خرد می‌کنیم. قارچ‌ها را هم پس از شستن، خیلی ریز خرد می‌کنیم. می‌توانیم آنها را با رنده درشت هم رنده کنیم. دال عدس‌ها را هم تمیز می‌کنیم.

مرحله دوم

سپس یک قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم و کمی آب به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا مواد بپزند. وقتی همه چیز پخته شد و آب هم تبخیر شد، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم. سپس گوجه‌ها را پوره می‌کنیم. می‌توانیم از دستگاه غذا ساز استفاده کنیم یا آنها را با رنده نرم کنیم.


“““html

مرحله سوم

یک تابه برمی‌داریم و کمی روغن درون آن می‌ریزیم. سپس روغن را در تابه جابه‌جا می‌کنیم تا تمام سطح تابه چرب شود. بعد تابه را روی حرارت می‌گذاریم تا گرم شود. وقتی روغن داغ شد، پیازها را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم کمی تفت بخورند.

مرحله چهارم

وقتی پیازها نرم شدند و رنگشان طلایی شد، قارچ‌ها را به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا آب قارچ‌ها از بین برود. در این مرحله، گوجه‌های پوره‌شده را به مخلوط اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم. بعد دال عدس‌ها را اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

رب گوجه و ادویه‌ها را هم اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا ترکیب یکدستی به‌دست بیاید. مواد را ادامه می‌دهیم تا آب آن‌ها کشیده شود و همه چیز به‌خوبی بپزد. سپس تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم. یک تابه دیگر را برمی‌داریم و روی حرارت قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

وقتی تابه کمی گرم شد، سیر رنده‌شده و آرد را به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا بوی خامی آرد برود. سپس به آرامی شیر گیاهی را به آرد اضافه کرده و به‌طور مداوم هم می‌زنیم تا مخلوط غلیظ شود. سپس پنیر را به تکه‌های کوچک تقسیم کرده و به تابه اضافه می‌کنیم تا کامل ذوب و مخلوط شود.

مرحله هفتم

مخمر مغذی را هم اضافه کرده و با هم ترکیب می‌کنیم و سپس تابه را از روی حرارت برمی‌داریم. کف ظرف مناسب فر را چرب می‌کنیم. لازانیاهای پیش پخته را برمی‌داریم و یک لایه لازانیا کف ظرف می‌چینیم. مایه قارچ را روی لازانیا می‌ریزیم و سپس کمی از سس سفیدی که تهیه کرده‌ایم روی آن می‌ریزیم.

مرحله هشتم

سپس کمی پنیر ورقه‌ای را روی آن می‌چینیم. بعد دوباره یک لایه لازانیا روی آن می‌گذاریم و مراحل قبلی را تکرار می‌کنیم. برای لایه آخر، ورقه‌های لازانیا را روی مواد قرار می‌دهیم. سس سفید را روی آن می‌ریزیم و پنیر را در نهایت روی آن می‌گذاریم.

مرحله نهم

لازانیا را درون فر قرار می‌دهیم و با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه می‌پزیم. سپس حدود ۵ دقیقه گریل فر را روشن می‌کنیم تا روی لازانیا طلایی و برشته شود. سپس از فر بیرون آوردیم و در همان ظرف یا ظرف مناسب دیگری سرو می‌کنیم.

مطالب پیشنهادی

سایت آموزش آشپزی رضیم

“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش لازانیا قارچ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا