مواد لازم

مواد لازم و آموزش لازانیا مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش لازانیا مرغ

لازانیا یکی از غذاهای پرطرفدار در ایران و بسیاری از کشورهای دیگر است. جالب است بدانید که این غذای خوشمزه اصلیتش به کشور ایتالیا برمی‌گردد. ایتالیا به غذاهای خوشمزه‌اش مانند پیتزا و پاستا و دسر محبوب بروسکتا شهرت دارد و همیشه مردم را شگفت‌زده کرده است. امروز می‌خواهیم یک دستور متفاوت برای تهیه لازانیای مرغ را با شما به اشتراک بگذاریم. لازانیای مرغ با ترکیبات بسیار خوشمزه‌اش، انتخابی عالی برای یک شام دلپذیر خواهد بود. یک خبر خوب هم اینکه برای تهیه این لازانیا نیازی به سس بشامل ندارید و با روشی متفاوت نسبت به تهیه لایه میانی ورق لازانیا آشنا خواهید شد. اگر هنوز برای ناهار یا شام امروزتان برنامه‌ریزی نکرده‌اید، وقت را از دست ندهید و با ما همراه شوید تا این لازانیا مرغ خوشمزه و ویژه را تهیه کنید.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
سینه مرغ پخته خرد شده ۳ عدد
پیاز خلالی ۲ عدد بزرگ
ورق لازانیا ۲ بسته
پنیر پیتزا ۷۰۰ گرم
پنیر ورقه‌ای لازانیا یا گودا ۲ بسته
ذرت و هویج رنده شده (اختیاری) به مقدار دلخواه
نخود فرنگی (اختیاری) به مقدار دلخواه
سس فرانسوی به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش لازانیا مرغ

مرحله اول

برای تهیه لازانیای خوشمزه با گوشت مرغ، ابتدا یک تابه را روی حرارت بگذارید و کف آن را کمی روغن بریزید. سپس پیازهایی که به صورت خلالی برش داده‌اید را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شده و رنگ طلایی بگیرند.

مرحله دوم

در این مرحله، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را روی پیازها ریخته و خوب تفت دهید. تفت دادن ادویه‌ها باعث می‌شود عطر آنها بیشتر شود. اگر دوست دارید، هویج را شسته و آن را رنده کنید.

مرحله سوم

سپس هویج رنده شده و سبزیجات دیگر مثل ذرت را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا تکه‌های مرغ پخته شده را که به شکل نگینی خرد کرده‌اید به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا عطر و طعم ادویه‌ها و سبزیجات به مرغ نیز برسد.

مرحله چهارم

یک قابلمه را روی حرارت بگذارید و مقداری آب…

“““html

ابتدا آب را در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. هنگامی که آب به نقطه جوش رسید، مقداری نمک و روغن به آن اضافه کنید و سپس ورقه‌های لازانیا را به مدت ۶ دقیقه در آن بجوشانید. بعد از این زمان، ورقه‌ها را آبکش کنید.

مرحله پنجم

کف ظرف لازانیا را کمی چرب کنید و مقداری سس فرانسوی روی آن بزنید. سپس تعدادی از ورقه‌های لازانیا را در ظرف قرار دهید و روی آن‌ها را با پنیر ورقه‌ای بپوشانید. حالا مواد مرغ را روی پنیر بگذارید و مقداری پنیر پیتزا نیز روی آن بریزید.

مرحله ششم

این مراحل را چند بار تکرار کنید. در انتها، تمام مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید. برای اینکه پنیر بهتر ذوب شود، کمی آب روی مواد اسپری کنید. سپس ظرف لازانیا را در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده، به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.

مرحله هفتم

پس از گذشت این زمان، به مدت پنج دقیقه ظرف را گریل کنید تا پنیرها طلایی شود. سپس آن را با خانواده نوش جان کنید. توجه داشته باشید که در این دستور تهیه، پنیر ورقه‌ای به جای سس بشامل استفاده شده است.

مطالب پیشنهادی

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا