مواد لازم

مواد لازم و آموزش لازانیا میگو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش لازانیا میگو

لازانیا یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که به نوعی با پاستا و ماکارونی ارتباط دارد و اصالت آن به کشور ایتالیا برمی‌گردد. لازانیا از لایه‌های ورق‌ لازانیا، مایه گوشتی یا سبزیجات، سس بشامل و پنیر پیتزا تشکیل شده است. می‌توان بسته به سلایق مختلف از انواع گوشت و سبزیجات استفاده کرد. بنابراین لازانیا می‌تواند تنوع زیادی داشته باشد. یکی از انواع لذیذ آن، لازانیا میگو است که می‌توان آن را یک غذای دریایی خوشمزه به حساب آورد. اگر می‌خواید طرز تهیه لازانیا میگو را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم لازانیا میگو
پیاز بزرگ ۱ عدد
ورقه لازانیا ۵۰۰ گرم
میگو پاک شده ۵۰۰ گرم
کنسرو ذرت ۱ قوطی
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
پودر سیر و پودر آویشن ۱ قاشق غذا خوری از هر کدام
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به میزان لازم
روغن زیتون یا روغن مایع ۴ قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا ۵۰۰ گرم

آموزش لازانیا میگو

مرحله اول

برای تهیه لازانیا میگو، ابتدا پیازها را پاک کرده، آنها را می‌شوییم و به قطعات ریز خرد می‌کنیم. سپس یک تابه را روی حرارت قرار می‌دهیم و مقداری روغن داخل آن می‌ریزد تا داغ شود.

مرحله دوم

در این مرحله پیازها را به همراه زردچوبه در روغن تفت می‌دهیم تا طلایی و نرم شوند. سپس میگوها را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه با حرارت بالا تفت می‌دهیم. بعد از آن، قارچ‌های خرد شده را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم آب آنها کاملاً بخار شود.

مرحله سوم

سپس ذرت را به مواد اضافه کرده و به همراه ادویه‌ها و رب گوجه فرنگی مقدار کمی تفت می‌دهیم و سپس حرارت را خاموش می‌کنیم. حال مواد داخل لازانیا آماده است. در این مرحله، یک قابلمه آب با مقداری نمک و کمی روغن زیتون روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش بیاید.

مرحله چهارم

وقتی آب جوش آمد، ورق‌های لازانیا را به آن اضافه می‌کنیم و پس از نرم شدن، آنها را از آب خارج می‌کنیم. سپس یک ظرف مخصوص فر را کمی چرب کرده و یک لایه ورق لازانیا در آن قرار می‌دهیم، سپس یک لایه از مایه گوشتی و بعد یک لایه پنیر پیتزا می‌ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله دوباره یک ردیف دیگر از ورق‌های لازانیا می‌چینیم. دقت کنید که ورق‌های لازانیا را به صورت افقی و عمودی بچینید تا هنگام سرو از هم جدا نشوند. همین‌طور این کار را ادامه می‌دهیم تا ظرف پر شود و در انتها، روی آخرین لایه، پنیر پیتزا می‌ریزیم.

مرحله ششم

در مرحله نهایی، ظرف لازانیا را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم و در ۱۰ دقیقه آخر، گریل را روشن می‌کنیم تا روی لازانیا کمی برشته شود. سپس لازانیا پخته شده را در همان ظرف سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا