مواد لازم و آموزش لازانیا گوجه فرنگی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش لازانیا گوجه فرنگی
لازانیا گوجه فرنگی یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایتالیایی است که میتوان به روشهای مختلف آن را تهیه کرد. برای یادگیری قدم به قدم طرز تهیه لازانیا گوجه فرنگی، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر | |
گوجه فرنگی | ۱ کیلو گرم |
آرد | ۶۰ گرم |
کره مارگارین | ۵۰ گرم |
شیر | ۴۰۰ میلی لیتر |
خامه | ۱۰۰ گرم |
پنیر پارمزان | ۱۰۰ گرم |
موزارلا | ۳۵۰ گرم |
ریحان | ۱ دسته |
جوز هندی، نمک و فلفل | به مقدار لازم |
لازانیا | ۳۰۰ گرم |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
آموزش لازانیا گوجه فرنگی
مرحله اول
برای درست کردن لازانیای گوجه فرنگی، ابتدا گوجه فرنگیها را پوست کنده و به صورت ورقهای برش میزنیم. برای راحتتر پوست کندن، میتوانیم گوجه فرنگیها را چند دقیقه در آب جوش بگذاریم.
مرحله دوم
سپس فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن میکنیم و یک تابه مناسب را روی حرارت قرار میدهیم. کره را به تابه اضافه میکنیم و پس از ذوب شدن، آرد را به آن اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا خامی آرد گرفته شود.
مرحله سوم
بعد از اینکه آرد کاملاً تفت خورد، شیر و خامه را به تابه اضافه میکنیم و حدود ۳ دقیقه هم میزنیم تا مواد خوب ترکیب شوند. سپس پنیر پارمزان و ادویهها مثل نمک، جوز هندی و فلفل را اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم.
مرحله چهارم
حالا سس را از روی حرارت برمیداریم تا کمی خنک شود. پنیر موزارلا را به صورت ریز خرد میکنیم و ریحان را هم به صورت نوار برش میزنیم.
مرحله پنجم
یک ظرف مناسب برای فر انتخاب کرده و آن را با روغن زیتون چرب میکنیم. سپس مقداری از سس را در کف ظرف میریزیم. سپس یک ورق لازانیا روی سس قرار میدهیم و بعد از آن یک لایه گوجه فرنگی میگذاریم.
مرحله ششم
حالا کمی ریحان و پنیر موزارلا روی مواد میریزیم. به همین ترتیب، لایهها را ادامه میدهیم. لایه نهایی باید ورق لازانیا باشد و روی آن باقیمانده سس و پنیر موزارلا را میریزیم.
مرحله هفتم
در این مرحله ظرف را در طبقه وسط فر میگذاریم و میگذاریم لازانیا به مدت ۴۰ دقیقه بپزد. بعد از این که زمان گذشت، گریل فر را روشن میکنیم تا پنیر روی لازانیا طلایی شود. سپس لازانیا را از فر بیرون آورده و سرو میکنیم.