مواد لازم و آموزش لاوا کیک خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش لاوا کیک
لاوا کیک یکی از کیکهای ساده و خوشمزه است که در کشورهای مختلف تهیه میشود و میتوان آن را با طعمهای متفاوت درست کرد. برای یادگیری روش درست کردن این کیک خوشمزه به صورت کامل و مرحله به مرحله، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۶ نفر | |
آرد قنادی | ۵۰ گرم |
شکلات تلخ | ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
کره | ۱۵۰ گرم |
شکر | ۷۰ گرم |
پودر کاکائو | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
شکر پودر شده | به مقدار کافی |
آموزش لاوا کیک
مرحله اول
برای درست کردن لاوا کیک، اول از همه شکلات و کره را در یک کاسه بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شوند. بعد از ذوب شدن، این مخلوط را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
مرحله دوم
در این مرحله، تخممرغها را به همراه وانیل در یک کاسه ریخته و با همزن هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا تخممرغها حجم بگیرند.
مرحله سوم
حالا مخلوط شکلات و کره ذوب شده را به تخممرغها اضافه کنید و کمی هم بزنید. سپس آرد را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود. قالبهای یک نفره را با کره چرب کرده و کمی پودر کاکائو درون آنها بریزید.
مرحله چهارم
مایه کیک را درون قالبها بریزید. بعد فر را روی دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. وقتی فر به دما رسید، قالبها را درون آن بگذارید و بگذارید کیکها بپزند.
مرحله پنجم
برای پخت کیکها به حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان نیاز دارید. پس از ۷ دقیقه، یک خلال دندان را در وسط کیکها فرو کنید. اگر چیزی به خلال دندان نچسبید، این یعنی کیکها آماده هستند.
مرحله ششم
قالبها را از فر بیرون آورده و بگذارید کیکها خنک شوند. در نهایت کیکها را از قالبها خارج کرده و در ظرف مورد نظرتان بگذارید. سپس با پودر قند و خامه یا بستنی تزئین کرده و سرو کنید.