مواد لازم و آموزش لقمه بادمجان و گوشت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش لقمه بادمجان و گوشت
لقمه بادمجان و گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و ساده از کشور ترکیه است که میتوانید با مواد مختلف درست کنید. برای یادگیری بهتر این دستور پخت، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۶ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
سیر | ۲ حبه |
پیاز | ۱ عدد |
جعفری | ۱ دسته کوچک |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه، پاپریکا و روغن | به مقدار لازم |
آموزش لقمه بادمجان و گوشت
مرحله اول
برای شروع درست کردن لقمه بادمجان و گوشت، ابتدا بادمجانها را بدون پوست کندن، به صورت ورقههای نازک برش میزنیم و در یک کاسه که آب نمک دارد، میگذاریم تا تلخی آنها گرفته شود.
مرحله دوم
برای تهیه کوفتهها، پیاز را رنده میکنیم و آب اضافیاش را جدا میزنیم. سپس پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا به یک کاسه اضافه میکنیم و خوب با دست مخلوط میکنیم تا یکنواخت شود.
مرحله سوم
در این مرحله، یک تابه را روی حرارت میگذاریم و مقداری روغن میریزیم. سپس از مخلوط کوفته به اندازه یک گردو برمیداریم و به شکل توپ درمیآوریم و در روغن داغ سرخ میکنیم تا خوب طلایی و سرخ شود.
مرحله چهارم
تمام مخلوط کوفته را به همین شکل سرخ میکنیم و کنار میگذاریم. حالا بادمجانها را از آب نمک خارج میکنیم و آبکشی کرده و با دستمال تمیز خشک میکنیم. سپس بادمجانها را در تابه سرخ میکنیم.
مرحله پنجم
برای تهیه سس، ابتدا گوجه فرنگیها را به صورت مکعبی خرد میکنیم و به تابهای با ۱ قاشق روغن اضافه میکنیم. سپس گوجه فرنگیها را خوب تفت میدهیم تا سرخ شوند و آبشان بخار شود.
مرحله ششم
حالا سیرها را رنده میکنیم و به گوجه فرنگیها اضافه میکنیم کمی تفت میدهیم. سپس جعفری را ریز خرد میکنیم و به همراه کمی نمک و فلفل سیاه به سس میافزاییم و همه را با هم ترکیب میکنیم.
مرحله هفتم
حالا هر کوفته را بین یک ورق بادمجان قرار میدهیم و در تابه روی سس چیده و میگذاریم تا سس به کوفتهها نفوذ کند. در نهایت، آنها را در ظرف سرو میکشیم و با نان یا برنج سرو میکنیم.