مواد لازم

مواد لازم و آموزش لقمه بادمجان پنیری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش لقمه بادمجان پنیری

لقمه بادمجان پنیری یک پیش غذای خوشمزه است که با پنیر گودا و موزارلا درست می‌شود. این غذا با بادمجان‌هایی که در فر پخته می‌شوند تهیه می‌گردد، بنابراین نسبت به بادمجان‌های سرخ شده سالم‌تر است. اما اگر دوست داشته باشید می‌توانید بادمجان‌ها را در تابه هم سرخ کنید، فقط یادتان باشد که از روغن کمتری استفاده کنید چون این غذا به خاطر وجود دو نوع پنیر کمی چرب و سنگین است. این غذا در قالب‌های مافین تهیه می‌شود و به همین دلیل بسیار شیک و مناسب مهمانی‌هاست و می‌توان به عنوان پیش غذای ساده و در عین حال خوشمزه از آن استفاده کرد. برای یادگیری کامل مراحل تهیه لقمه بادمجان پنیری، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان متوسط ۲ عدد
پاساتا (پوره گوجه فرنگی) ۲۰۰ میلی لیتر
موزارلا تازه توپی ورقه ای برش خورده به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
پنیر گودا رنده شده ۱۰۰ گرم

آموزش لقمه بادمجان پنیری

مرحله اول

برای درست کردن لقمه بادمجان خوشمزه و پنیری، ابتدا بادمجان‌ها را خوب بشویید و به صورت حلقه‌های نازک برش بزنید. سپس حلقه‌ها را با روغن زیتون به خوبی چرب کنید و در کف ظرف فر بچینید.

مرحله دوم

حالا بادمجان‌های چرب شده را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۱۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا بپزند. سپس قالب مافین را بردارید و کمی روغن زیتون درون آن بریزید تا چرب شود. بعد هر یک از برش‌های بادمجان را درون قالب مافین بگذارید.

مرحله سوم

روی این لایه بادمجان یک لایه کافی است. سپس روی بادمجان‌ها مقداری پاساتا، فلفل و نمک بریزید. بعد پنیر موزارلا را روی آن بگذارید و یک برش بادمجان دیگر بروی آن قرار دهید. دوباره پاساتا، فلفل و نمک را اضافه کنید و در نهایت با پنیر گودا روی آن را بپوشانید.

مرحله چهارم

سپس این ترکیب را به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید تا خوب پخته و پنیر آن ذوب شود. بعد از پخت، آن را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. سپس به آرامی از قالب خارج کرده و در ظرف سرو کنید. می‌توانید این غذا را با انواع سالاد و جعفری تزیین نمایید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا